• Anonym (Sugen)

    Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....

    Jag har i alla år känt att jag abslolut inte kan tänka mig analsex, det har liksom aldrig funits något som helst intresse av det hos varken mig eller min man.

    Vi har varit tillsammans i 13 år och har det väldigt bra tillsammans, ett berikande sexliv som för det mesta är riktigt bra. Vi har nog under alla år närmat oss analområdet hos varann men endast med smek och det har stannat där och båda har nog varit nöjda så. Men nu har det vid några tillfällen hänt att han är där och smeker lite mer och gärna snuddar/smeker med ollonet och det är ju så jä*la skönt att jag vill skrika rakt ut att han ska stoppa in den - men jag törs inte riktigt???

    Dels är jag lite nojjig över smärtan (gör det ont??) och dels över hur min man skulle reagera? Vi som alltid sagt att vi inte vill prova det? Nu har jag definitivt ändrat mig och det kan ju han också ha gjort men ingen av oss törs i såfall ta första steget?

    Igårkväll hade vi superskön sex och jag låg på magen med särade ben och lyfte lätt på rumpan och han lekte runt med ollonet hela vägen....shit vad jag ville att han skulle förstå min invit när jag både visade fysiskt att det skulle vara okej samt sa hela tiden hur skönt det var, ändå gled han in i mig på vanligt vis och det var också skönt men jag blev nästan lite besviken - hade hoppats att han var lika nyfiken som jag?

    Hursomhelst så tror och hoppas jag att snart få prova på det - jag tänker på det hela tiden och vill verkligen....kanske ikväll???!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-09 14:37
    Länk till första tråden:

    www.familjeliv.se/Forum-9-192/m32637938.html

    Där kan ni läsa hur det gått hittills, har fått testa på det lite "halvt" med hjälp av en dildo, men hoppas fortfarande på mer....

  • Svar på tråden Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....
  • Anonym (Vill me)

    Jag är super sugen på att prova. Det har varit en resa men nu har jag kommit fram till att jag vill prova. Min pojkvän vill gärna ha analsex, han har haft det förut och det är något han tycker om, jag blir tokig när ett finger är där.. men jag är så himla tillbaka dragen när det gäller det här med.. bajs.. han säger ingenting om det men jag vet att när han varit med fingret där så har han känt men vet hur jag är fånigt med det och inte sagt något.

    Men nu närjag vet om det iaf att han känt och vet om att jag redan har problem med bajs och just att jag till exempel inte kan gå på toa hemma.. hur ska jag kunna ha analsex.. vill ju inte göra reningsverks pumpen heller.. jag velar fram och tillbaka i och med detta komplex.. vad säger ni tjejer?

  • Jennass
    Anonym (Kristin) skrev 2008-08-15 10:29:48 följande:
    Använder alla utom vi kondom vid analsex?
    Misstolka mig inte nu :) man BÖR väl använda det. MEN det är ju inte varje gång man har en kådis liggandes på nattduksbordet
    Vi försöker att använda det så ofta som möjligt, om jag vet att jag vill "ha vanlig sex" efteråt så sätter vi på en kådis för att slippa det där med att gå och tvätta av oss osv.
    Anonym (Vill me) skrev 2008-08-15 15:40:12 följande:
    Jag är super sugen på att prova. Det har varit en resa men nu har jag kommit fram till att jag vill prova. Min pojkvän vill gärna ha analsex, han har haft det förut och det är något han tycker om, jag blir tokig när ett finger är där.. men jag är så himla tillbaka dragen när det gäller det här med.. bajs.. han säger ingenting om det men jag vet att när han varit med fingret där så har han känt men vet hur jag är fånigt med det och inte sagt något. Men nu närjag vet om det iaf att han känt och vet om att jag redan har problem med bajs och just att jag till exempel inte kan gå på toa hemma.. hur ska jag kunna ha analsex.. vill ju inte göra reningsverks pumpen heller.. jag velar fram och tillbaka i och med detta komplex.. vad säger ni tjejer?
    Jag kan säga såhär: Jag har ALDRIG analsex eller fingrar uppstoppade i rumpan när jag vet med mig att det inte är "rent" därinne. Ser alltid till att ha gått på toa och tagit hand det innan. Så undviker jag stressen med ev. bajs osv. Och om det nu kommer nåt så är det ju inte hela världen, han VET ju om att han har kuken i ett hål där det kommer bajs ifrån Man är ju inte mer än mänsklig lixom ;)
    Testa vettja. Se till att du gjort nummer två, ta en härlig dusch och testa. Vetskapen om att man är "ren" och fräsh gör en 100 ggr lugnare så man kan koncentrera sig på att bara ha skönt
  • Anonym (Vill me)

    Jo jag är helt med på det! Saken är bara att jag har lite små trauman när det gäller toa iom att jag har bl a laktosintolerans och antagligen en massa annat och är sällan helt okej i magen så jag KAN inte förmå mig att gå på toa i andra människors hus.. så är han så kan jag inte göra nr 2.. så det betyder att vår ända chans skulle vara fredag kväll inom rimliga timmar efter middag så inget har smällts och börjat laddas upp.


    Yohanna1985 skrev 2008-08-15 16:50:09 följande:
    Jag kan säga såhär: Jag har ALDRIG analsex eller fingrar uppstoppade i rumpan när jag vet med mig att det inte är "rent" därinne. Ser alltid till att ha gått på toa och tagit hand det innan. Så undviker jag stressen med ev. bajs osv. Och om det nu kommer nåt så är det ju inte hela världen, han VET ju om att han har kuken i ett hål där det kommer bajs ifrån Man är ju inte mer än mänsklig lixom ;) Testa vettja. Se till att du gjort nummer två, ta en härlig dusch och testa. Vetskapen om att man är "ren" och fräsh gör en 100 ggr lugnare så man kan koncentrera sig på att bara ha skönt
  • Jennass
    Anonym (Vill me) skrev 2008-08-15 17:53:10 följande:
    Jo jag är helt med på det! Saken är bara att jag har lite små trauman när det gäller toa iom att jag har bl a laktosintolerans och antagligen en massa annat och är sällan helt okej i magen så jag KAN inte förmå mig att gå på toa i andra människors hus.. så är han så kan jag inte göra nr 2.. så det betyder att vår ända chans skulle vara fredag kväll inom rimliga timmar efter middag så inget har smällts och börjat laddas upp.
    aha jag förståår :) Hoppas att det går vägen då! hehe
  • Anonym (Kristin)

    Yohanna

    Jag förstår. Då är du och jag lite olika för här har vi nästan alltid analt som final, eller andra samlag om det blir flera ggr på en kväll. Sen duschar vi av oss.
    Han har aldrig fått infektion men han är skitnoga (lustigt ord här ;) ) att kissa och skrubba den.

  • Jennass
    Anonym (Kristin) skrev 2008-08-15 19:56:44 följande:
    YohannaJag förstår. Då är du och jag lite olika för här har vi nästan alltid analt som final, eller andra samlag om det blir flera ggr på en kväll. Sen duschar vi av oss. Han har aldrig fått infektion men han är skitnoga (lustigt ord här ;) ) att kissa och skrubba den.
    haha ja "skitnoga" ;)
    Ja då har vi lite olika metoder ;) whatever works for you Min sambo har heller aldrig fått nån infektion, vi var ganska slarviga med kådisar i början, dock inte med renligheten
  • emmisen2

    Hur är det med er jutti och ts... Har du fått någon fontänorgasm jutti. Kram

  • Anonym (Sugen)

    Tjohoj på er!

    Här är jag, har det sjukt stressigt på jobbet just nu och mannen likaså....
    Känner att vi knappt har pratat med varann sista veckan, dessutom är jag inne i en "lågfas" vad det gäller sex så här hemma är det nästan stendött just nu?

    Men jag vet ju att det är såhär vi har det och ingen av oss lider någon större nöd heller tror jag. Vi gillar läget och vet att vi snart kommer in i en positiv fas igen! Jutti:
    saknar dig - what´s up girl??

  • Anonym (Vill me)

    Skulle ni som har analsex säga att de mardrömsscenarion som man bygger upp i skallen och oroar sig för, är mest i ens huvud och faktiskt inte riktigt inträffar? Om ni förstår vad jag menar...

  • Jennass
    Anonym (Vill me) skrev 2008-08-17 14:30:55 följande:
    Skulle ni som har analsex säga att de mardrömsscenarion som man bygger upp i skallen och oroar sig för, är mest i ens huvud och faktiskt inte riktigt inträffar? Om ni förstår vad jag menar...
    Ja det skulle jag nog vilja påstå :) men sen finns det nog gånger där olyckan är framme, har inte hänt mig nåt än iaf :)
Svar på tråden Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....