• Anonym (Sugen­)
    Äldre 9 Aug 14:35
    94344 visningar
    109 svar
    109
    94344

    Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....

    Jag har i alla år känt att jag abslolut inte kan tänka mig analsex, det har liksom aldrig funits något som helst intresse av det hos varken mig eller min man.

    Vi har varit tillsammans i 13 år och har det väldigt bra tillsammans, ett berikande sexliv som för det mesta är riktigt bra. Vi har nog under alla år närmat oss analområdet hos varann men endast med smek och det har stannat där och båda har nog varit nöjda så. Men nu har det vid några tillfällen hänt att han är där och smeker lite mer och gärna snuddar/smeker med ollonet och det är ju så jä*la skönt att jag vill skrika rakt ut att han ska stoppa in den - men jag törs inte riktigt???

    Dels är jag lite nojjig över smärtan (gör det ont??) och dels över hur min man skulle reagera? Vi som alltid sagt att vi inte vill prova det? Nu har jag definitivt ändrat mig och det kan ju han också ha gjort men ingen av oss törs i såfall ta första steget?

    Igårkväll hade vi superskön sex och jag låg på magen med särade ben och lyfte lätt på rumpan och han lekte runt med ollonet hela vägen....shit vad jag ville att han skulle förstå min invit när jag både visade fysiskt att det skulle vara okej samt sa hela tiden hur skönt det var, ändå gled han in i mig på vanligt vis och det var också skönt men jag blev nästan lite besviken - hade hoppats att han var lika nyfiken som jag?

    Hursomhelst så tror och hoppas jag att snart få prova på det - jag tänker på det hela tiden och vill verkligen....kanske ikväll???!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-09 14:37
    Länk till första tråden:

    www.familjeliv.se/Forum-9-192/m32637938.html

    Där kan ni läsa hur det gått hittills, har fått testa på det lite "halvt" med hjälp av en dildo, men hoppas fortfarande på mer....

  • Svar på tråden Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....
  • emmise­n2
    Äldre 19 Aug 10:14
    #51

    Kul att se att det är bra med dig ts fast du har stressigt på jobbet.

  • Anonym (Sugen­) Trådstartaren
    Äldre 19 Aug 14:59
    #52
    Jutti:
    Bejbi.....hittar dig inte längre, har du blivit portad från FL eller har avreggat dig frivilligt??? Kom tillbaka - saknar dig!!!
  • Anonym (Krist­in)
    Äldre 19 Aug 20:03
    #53

    Anonym (Vill me) skrev 2008-08-17 14:30:55 följande:


    Skulle ni som har analsex säga att de mardrömsscenarion som man bygger upp i skallen och oroar sig för, är mest i ens huvud och faktiskt inte riktigt inträffar? Om ni förstår vad jag menar...
    Både han och jag vet vilket hål han är inne i och att det KAN komma avföring, bli obehagligt, avslutas i förtid o s v . Vi liksom kopplar bort det och försöker slappna av och njuta av det sköna i stället. Det är en form av SAMLAG - inte ett bajsexperiment.
    Alla har väl tvål och vatten och dusch hemma om olyckan skulle vara framme?
  • emmise­n2
    Äldre 20 Aug 09:57
    #54

    Ja precis blir den en olycka finns det dusch. Men jag har aldrig varit med om det. DOm gånger jag haft analsex.

  • Anonym (Vill!­!)
    Äldre 27 Aug 22:01
    #55

    Min älskade kille och jag pratade om analsex för nåt år sen och vi var rörande överens om att aldrig nånsin testa.
    För nån vecka sen ångrade jag mig dock och jag har lekt lite själv vågade inte säga nåt till killen eftersom han varit så extremt anti.
    Men så i helgen trillade han in här och var en aning på örat. Och ville ha oralsex...
    Så jag började och eftersom jag har mens och vi inte har sex då tänkte jag att det fick väl vara så då men så när jag håller på sätter han sig upp och stoppar in ett finger i rumpan. Jag nästan tvärdog där på fläcken Nu var han ju som sagt en aning berusad och det är ju inte nån jättehit när det kommer till stånd.. Sen så hällde han ut halva flaskan med olja över mig oxå så den stackars ramlade mest runt där bak


    Så det var nära men inte riktigt.. Åh nu längtar jag tills det blir av på riktigt, om han törs när han är nykter

  • Anonym (Sönda­gslek)
    Äldre 27 Aug 23:19
    #56

    I söndags så förlorade jag min anala oskuld
    Har alltid sagt att jag ALDRIG ska ha analsex, för mig så ärdet exit only där bak..eller hihi det var det fram tills för ett par månader sedan. Jag har bara blivit mer och mer nyfiken på det och hur det kan kännas. Så till slut så blev min nyfikenhet för stor och när jag stötte på en kille som kunde tänka sig analsex så bidde det så dock var det inget han hade trott skulle ske. Lite smek och lek innan och massa massa glid så var det ganska skönt dock måste jag säga att förberedelser är av allra största vikt och att man lyssnar på sin egen kropp och låter den slappna av

  • Anonym (Sugen­) Trådstartaren
    Äldre 2 Sep 08:54
    #57

    Hur har ni det rumpnissar?

    Här har det varit lugnt en tid, men nu är jag inne i min absoluta lusttopp och vi har härlig sex! Dock håller vi oss till den främre regionen då mannen inte visar något större intresse av den bakre delen, trots att han vet mitt intresse Jag lider inte av det eftersom vi har riktigt bra sex ändå, men liiiite sugen är jag ju på att utforska de delarna lite mer....

  • Anonym
    Äldre 2 Sep 09:01
    #58
    emmisen2 skrev 2008-08-20 09:57:03 följande:
    Ja precis blir den en olycka finns det dusch. Men jag har aldrig varit med om det. DOm gånger jag haft analsex.
    Inte jag heller och jag har haft ganska mycket analsex. Man känner ju själv om det går, är man bajsnödig så får man se till att tömma sig innan. Flört
  • Anonym (*Pins­amt*)
    Äldre 2 Sep 09:03
    #59

    hej alla.

    Min killa tjatar om att vi skall prova analsex men jag är tveksam....
    nu har han tillochmed köpt ett analglidmedel med bedövande verkan som bara skall ligga hemma ifall att. =)

    Anledningen till min största tvekan är att ja fick hemorojder under graviditeten som inte gått bort än (4år) kan man ha det ändå?

  • Anonym (skönt­=))
    Äldre 3 Sep 14:32
    #60

    säg till han när han har snoppen där, säg bara ska vi testa
    det är faktiskt skönt men se till att det är glid där med annars kan det nog göra ont

Svar på tråden Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....