• Anonym (Sugen)

    Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....

    Jag har i alla år känt att jag abslolut inte kan tänka mig analsex, det har liksom aldrig funits något som helst intresse av det hos varken mig eller min man.

    Vi har varit tillsammans i 13 år och har det väldigt bra tillsammans, ett berikande sexliv som för det mesta är riktigt bra. Vi har nog under alla år närmat oss analområdet hos varann men endast med smek och det har stannat där och båda har nog varit nöjda så. Men nu har det vid några tillfällen hänt att han är där och smeker lite mer och gärna snuddar/smeker med ollonet och det är ju så jä*la skönt att jag vill skrika rakt ut att han ska stoppa in den - men jag törs inte riktigt???

    Dels är jag lite nojjig över smärtan (gör det ont??) och dels över hur min man skulle reagera? Vi som alltid sagt att vi inte vill prova det? Nu har jag definitivt ändrat mig och det kan ju han också ha gjort men ingen av oss törs i såfall ta första steget?

    Igårkväll hade vi superskön sex och jag låg på magen med särade ben och lyfte lätt på rumpan och han lekte runt med ollonet hela vägen....shit vad jag ville att han skulle förstå min invit när jag både visade fysiskt att det skulle vara okej samt sa hela tiden hur skönt det var, ändå gled han in i mig på vanligt vis och det var också skönt men jag blev nästan lite besviken - hade hoppats att han var lika nyfiken som jag?

    Hursomhelst så tror och hoppas jag att snart få prova på det - jag tänker på det hela tiden och vill verkligen....kanske ikväll???!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-08-09 14:37
    Länk till första tråden:

    www.familjeliv.se/Forum-9-192/m32637938.html

    Där kan ni läsa hur det gått hittills, har fått testa på det lite "halvt" med hjälp av en dildo, men hoppas fortfarande på mer....

  • Svar på tråden Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....
  • Anonym (Kristin)

    Testa då! Vad har ni att förlora? Känns det inte bra så avslutar ni bara. Gör bara klart för killen att det k a n hända att han inte får fortsätta.

    Det är ju inte så att bara för att jag har gått med på analsex ska jag riskera en halvtimmes fasansfull plåga för att han inte slutar.

    Ge det flera chanser. Ibland händer det att jag inte alls tycker om det. Kanske en gång av fem. Otur om man dissar hela grejjen för att det känns fel just en gång.

  • emmisen2

    Jaha förra fredagen fick jag äntligen analsex igen skönt... längtar efter mer. hoppas det blir något snart igen.

  • Anonym (Sugen)
    emmisen2 skrev 2008-09-04 18:19:35 följande:
    Jaha förra fredagen fick jag äntligen analsex igen skönt... längtar efter mer. hoppas det blir något snart igen.

    Hallå där!!


    Och det berättar du nu som först!


    Vem var den lycklige - ehar du träffat nån stadig eler var det bara en one-night??

  • Anonym

    Jag tycker då inte att analsex är någon hit.... inte med min sambos grova snopp iaf!

  • emmisen2

    Det var en killkompis faktiskt. Men sen i måndags är jag ihop med mitt ex igen. Och han gillar inte analsex snyft.

  • Anonym (lillajag)

    Anonym Pinsamt: Jag lider av sammma problem som du men här funkar det utmärkt ändå, så kör på! :D

  • Anonym (usch)

    Har heller aldrig tyckt att analsex har varit nånting att ha. varför ska man stoppa in nånting där?
    Men nu för några veckor sedan så hade jag analsex med en kille i duschen. Och jag säger bara det. ALDRIG MER!! Det var hemskt och kommer aldrig att testa det. Om det gör ont? Ja det kan då ge dig fan på att det gör och ändå så tog han det lugnt.
    Jag var öm där bak i flera dagar efteråt. Kunde knappt gå ju.
    Nä inget för mig.

  • Inyou Rass

    Anonym (usch) skrev 2008-09-09 14:05:24 följande:


    Har heller aldrig tyckt att analsex har varit nånting att ha. varför ska man stoppa in nånting där?Men nu för några veckor sedan så hade jag analsex med en kille i duschen. Och jag säger bara det. ALDRIG MER!! Det var hemskt och kommer aldrig att testa det. Om det gör ont? Ja det kan då ge dig fan på att det gör och ändå så tog han det lugnt.Jag var öm där bak i flera dagar efteråt. Kunde knappt gå ju.Nä inget för mig.
    Hade du haft lika negativ inställning till vaginalt sex när oskulden rök, hade det nog inte kännts nåt bättre
  • lindasundsvall

    har alltid varit en analslyna som älskat analsex i hop med en dildo eller kuk i musen:)
    försökte nyss ta loverns falukorv i röven hade smörjt mig med avslappnande och bedövande, fick in halva sen tog det stopp, han fick knulla på med det och han sprutade min lilla röv full, vilken härlig sex har aldrig varit så utfylld som av honnom, provade en dubblemacka med en killkompis och hans tjej wowowow.
    så prova du kommer att bli mer än nöjd

  • Anonym (Sugen)

    Tråden dör så sakterliga när inte Jutti är här och hottar upp den med sina äventyr

    I miss you woman - come back!!!!

Svar på tråden Är sååå himla sugen på att testa analsex - forts....