• saga1977

    Sömnsvårigheter.....

    Hej!
    Vi har tvillingtjejer som fyller 1 om ett par veckor. Vi är helt slut och vet inte vad vi ska göra! De är såååå struliga på nätterna. Vaknar massor av gånger och skriker hysteriskt om man inte tar upp. De bytas av och ibland är det ena tjejen som "tar" natten och ibland andra eller så turas de om att skrika på en och samma natt. I natt var det tex så här:
    De lade sig vid 20 (det är i stort sett aldrig några problem att lägga dem).
    Vid 22 börjar ena tjejen gråta men somnar rätt snart och då går vi och lägger oss. Men vid 24 börjar ena tjejen igen och vi försöker sjunga, vagga osv till 02.30 då vi till slut låter henne vrålskrika sig till sömn (känns sådär bra...). När vi precis kommit till ro och just somnat så börjar andra tjejen vid 03 och kör ungefär samma visa som andra tjejen. Jag går då upp och tittar på OS (tur att det är nu...)och sambon försöker få tjej 2 att somna... Lyckas vid 04.30 och sen sov vi alla till 07. Phu, förfärlig natt!
    Och det är som sagt inte första gången.... De här sovprblemen har hållt på (mer eller mindre) sedan tjejerna blev 6 månader.
    Vad ska vi göra??? Någon med samma problem eller som varit där? Jag känner att det går ut över min sambos och min relation som annars är den absolut bästa. Jag börjar bli orolig också för om ett par veckor börjar jag jobba och hur det ska gå när man inte får sova vet jag inte.
    Min sambo är suverän som pappa och vi delar verkligen 50/50 och vi får dessutom bra hjälp från våra föräldrar men vi är ändå helt slut och orkeslösa.
    Är det någon som har erfarenhet av att sömnen blivit bättre vid ngn viss ålder?

    Med hopp om hjälp!!

  • Svar på tråden Sömnsvårigheter.....
  • saga1977

    De sover i vårt rum. Jag har tänkt på om vi kanske stör varandra men jag tror faktiskt inte det. Tyvärr har vi inte ngt eget rum till dem ännu. Vi håller på att renovera och om ett par veckor finns det rum som de kan ha, dock på ovanvåningen där vi inte har toalett men vi får kanske testa att flytta upp dem ändå. Det känns som att vi är redo att testa vad som för att få ändring på vår situation...
    Någon mer som har erfarenheter att dela med sig av??

Svar på tråden Sömnsvårigheter.....