• Tapiren

    Sömnsvårigheter.....

    vi har haft samma problem i perioder men perioderna tar alltid slut..

    visst vaknar våra barn fortfarande men inte alls som förut, nu säger dom till om dom vill ha lite välling tex, vilket är jätte skönt så somnar dom om direkt. dom sover i en dubbelsäng i ett rum och oftast går en av oss över på natten och en unge får flytta över till vår säng. och på morgonen så samlas vi alla i en säng och äter välling ihop. det här funkar jättebra för oss och nätterna blir bättre och bättre för varje dag som går.

    jag märker jätte stor skillnad på deras sömn beroende poå hur mycket dom varit ute på dagen, ute mycket så sover dom 14 timmar per dygn och om inte avseevärt mycket mindre. går dom än? om inte blir det nog stor förändring när dom rusar omkring hela dagarna.

    kanske behöver dom en flaska välling på natten (jag vet att det är fel men vad gör man inte för lite sömn), dom kanske är hungriga. sen har det alltid funkat för oss med sömn föder sömn, sover dom tillräckligt på dagen?

    och så en sak till, kan ni inte ta en natt ivar eller ta pass? typ en sover helt ostört mellan 9-2 och en sover 2-7. sömn är ju så sjukt viktigt att man får.

    lycka till! mina tjejer är snart 17 månader btw

Svar på tråden Sömnsvårigheter.....