• Äldre 22 Aug 12:02
    19354 visningar
    36 svar
    36
    19354

    du som har hund. vad har du för matta i vardagsrummet?

    jag hade tidigare en såndär mjuk matta. (sån som typ alla har / hade i vardagsrummet) tröttnade enormt på alla hår som fastnade och inte gick bort med dammsugaren, så den åkte ut och byttes mot en trasmatta som håren inte syns på och som gick att tvätta i själv i tvättstugan.
    det har varit sååå smidigt!

    men nu är jag sjukt trött på att ha en ful trasmatta i vardagsrummet. men frågan är vad jag ska välja för matta som man inte behöver slita ihjäl sig med.


    ~~ LUKAS, mitt alldeles egna lilla mirakel~~ * 070222*
  • Svar på tråden du som har hund. vad har du för matta i vardagsrummet?
  • Äldre 22 Aug 22:16
    #18

    hmmm... så det är så många löser det. ingen matta alls

    jag har en blandning mellan golden och tollare, så det är ju ljusa hår. mattan nu är vit (bara för att den är så enkel att tvätta - den blir ju sååå skitig!)
    egentligen så fäller hon inte så mycket, men när hon väl fäller (1-2 gånger / år) så tappar hon ju typ all päls hon har.

    jag funderar faktiskt på att köpa denna: http://www.jotex.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=22860&productId=200176&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=
    inbillar mig att håren inte suger sig fast i den mattan (kanske är heeelt ute och cyklar nu...) utan att dom faktiskt följer med in i dammsugaren.
    sen kan jag ju ta bort mattan dom perioderna hon fäller.


    ~~ LUKAS, mitt alldeles egna lilla mirakel~~ * 070222*
  • Äldre 22 Aug 22:19
    #19

    förövrigt så är jag inte mycket för mattor. men under vardagsrumsbordet och under köksbordet vill jag dock gärna ha en. + en stor matta innanför dörren så allt grus stannar där.


    ~~ LUKAS, mitt alldeles egna lilla mirakel~~ * 070222*
Svar på tråden du som har hund. vad har du för matta i vardagsrummet?