Inlägg från: Colibrí |Visa alla inlägg
  • Colibrí

    Hudkräm för mörk hy?

    Det finns en stor dermatologisk skillnad på ljus och mörk hy. De fyller olika funktioner hos oss människor. Men när det gäller användning av hudkräm då skall man tänka på vilken hudtyp man har. Barnens hud skall skyddas och smörjas med milda produkter och hudkrämer som inte täpper till porerna. Detta är mycket viktigt.

    Jag smörjer mitt barns hud med Natusan hudprodukter en gång per dag och det har alltid fungerar mycket bra. Jag passar på och smörjer honom direkt efter badet/dush när huden är som mest förberedd för att ta emot hudkräm.
    På vinter använder jag hudkräm/babyolja beroende på hur torr huden är; medan på sommaren brukar jag använda hudlotion. Jag har aldrig haft problem med mitt barns hud och huden har alltid varit fin och len.

    Jag har aldrig använd salva, den har alltid känns för fet för mitt barns mörka fina hy. Men detta är vad jag tycker och jag kanske har fel.
    Jag kan varmt rekommendera de produkter jag har använt och som har skyddat mitt barns vackra hy i mer än 3 år (Natusan baby produkter).

    Lycka till!!!

Svar på tråden Hudkräm för mörk hy?