Inlägg från: Tant Greta |Visa alla inlägg
  • Tant Greta

    Vad ska man köpa på Lidl?

    Har en relativt nyöppnad runt hörnet.Varit där några gånger,kommit ut med mjölk,fil&ost typ.
    Tycker att det är supersvårt att fynda där,bara en massa okända märken på det mesta.Kan bara inte välja.
    De märken jag känner igen kostar ungefär lika mycket på Lidl som i min vanliga affär.

    Vill fynda:

    Tvättmedel
    Diskmedel
    Kött(gärna svenskt&ekologiskt)
    Rengöringsprodukter för golv&kök
    Sköljmedel
    Grönsaker

    Vad rekommenderar ni på Lidl?

  • Svar på tråden Vad ska man köpa på Lidl?
  • Tant Greta
    Tack för tipsen.
    Ska göra ett nytt försök snart.

    Tack alla ni andra för tips.
    Vill ha mer!
    Ejin skrev 2008-08-25 21:18:23 följande:
    heheh.. ja e nog inte så opartisk då jag jobbar som butikschef på lidl.. men o andra sidan har ja prövat en hel del... rengöringsprodukter kan ja till o börja me rekomendera den orange sprayflaskan... tror de står att den e för kök.. den e kanon bra...diskmedel finns ju bara två st o jag har använt båda.. (stor o liten ) och tycker båda e lika bra... brukar använda yes annars men prisskillanden e ganska stor så numer köper ja lidls.. den e helt klart godkänd.. tvättmedel kan ja ärligt erkänna att jag köper vanlig ariel o så typ.. är lite känslig för tvättmedel.. men många köper dom stora jättepacken o säger att dom e jätte bra så om man vågar så...grönsaker handlar ja alltid på lidl.. skiljer ganska mkt i pris oftast o e samma grönsaker som nån annanstans... kött som e ekologiskt e lite värre me.. de e ju mkt scan överlag så.... annars så skiljer priset på dricka mkt ... mineralvattner e gott och bra o jätte billigt.. samma me läsken... finns desstuom massor me juice o välja mellan som e bra.. man får pröva sej fram.. o ja.. man kan faktiskt tjäna en hel del... har en sambo som jobbar på ica så här pris jämförs de en hel del
  • Tant Greta

    Såg  faktiskt att kyckling var superbilligt på Lidl.


    Ejin skrev 2008-08-25 21:29:02 följande:
    kom på en grej som jag bara måste tillägga... chikisar som ja o sambon kallar dom... kyckling vingarna .... dom e sååå underbart goda o knapra på på kvällen.. ett tag åt vi de flera gånger i vecka...mmm.mmm..
  • Tant Greta

    Vad bra!Ska ge Lidl en chans nästa gång.
    Tack för alla svar!Kyss




    mosterYster skrev 2008-08-26 10:08:27 följande:
    Jag bor i Tyskland nu så här blir det ju en del Lidlshopping... Men även i Sverige kommer jag ihåg att jag köpte vissa saker som vare bäst/billigast på Lidl:- Kryddkvarnar för ca 12 kr - den vitlökskvarnen ger närapå färsk vitlökssmak! Och svartpepparkvarnen är också suverän! För att inte tala om chilikvarnen, mmmmmmm (om man gilar stark mat)- Bashygienvaqror, som toapapper, flytande tvål mm. Tvättmedel, diskmedel, allt sånt. - Fryst vitlöksbaguette - den är gudagod- Frysta marinerade biffar av nöt, lamm, kyckling och kalkon - skitbra att bara ta fram och godare kan jag inte komma ihåg att jag hittat (om man undantar sånt som hängmörad oxfilé för 700 kr/kg - men den jämförelsen blir ju lite orättvis...)- Ost, mölk, keso och andra mejerivaror- Skagenröra- Påläggskött (kalkon vanligtvis)- ALLTID Lidls grönsaker! Billiga, fräscha, bra urval- Glass- Fryst Nasi Goreng och Bami Goreng- Frysta cevapcici- Frysta potatisprodukterFinns massor av andra saker dessutom, men detta kom jag på genast. Lidl är ju superbra!
Svar på tråden Vad ska man köpa på Lidl?