• Tant Greta

    Vad ska man köpa på Lidl?

    Har en relativt nyöppnad runt hörnet.Varit där några gånger,kommit ut med mjölk,fil&ost typ.
    Tycker att det är supersvårt att fynda där,bara en massa okända märken på det mesta.Kan bara inte välja.
    De märken jag känner igen kostar ungefär lika mycket på Lidl som i min vanliga affär.

    Vill fynda:

    Tvättmedel
    Diskmedel
    Kött(gärna svenskt&ekologiskt)
    Rengöringsprodukter för golv&kök
    Sköljmedel
    Grönsaker

    Vad rekommenderar ni på Lidl?

  • Svar på tråden Vad ska man köpa på Lidl?
  • veera

    Jag brukar gå till Lidl och handla då jag vill ha CHOKLAD. De har massor av härlig cholkad.


    Saepe creat molles aspera spina rosas
  • mosterYster
    Svar på #54
    War skrev 2008-08-29 16:11:19 följande:
    Är lite ledsen för att Lidl inte kan köra ett renare "tyskt" sortiment... vill ju inte ha samma varor som överallt.Utan gärna mer goda korvar med högt köttinnehåll och annat kul som kan vara svårt att finna annorstädes.Gillar precis som en annan tidigare skribent Cevapiccisarna, som har 97% köttinnehåll.
    Hehe, ja här i Deutschland (bor här sedan maj) har vi ju tyskt sortiment i alla affärer, jag måste säga att visst skiljer sig Lidl i Sverige från Lidl här - men inte så mycket som man kan tro. Den största skillnaden är att det finns en SPRITHYLLA här - Lidls alkoholhaltiga drycker enligt Lidlprincip (kopior av populära varor). Lidls vita rom är iaf OK till drinkar och de har några viner som inte är så illa.

    En annan sak som skiljer är sortimentet i frysdisken - här har de en hel RAD frysar med BARA FRYSPIZZA... :-/ Skulle hellre byta ut den raddan mot det svenska sortimentet, dvs lammfilé, kalkonfilé, nötbiffar osv.
  • tilda den vilda

    det är ju faktist så som  Rokka Jill säger att först så tar det bort en massa fett ifrån mjölken sen tillsätter dom   A,D vitamin,  A- vitamin kalkar ur skelettet. det är så att vi i norden dricker ohyggligt mycket mjölk.


    Det är lätt o vara snäll.......... och gratis
  • tilda den vilda
    Sallisen skrev 2008-08-30 08:34:46 följande:
    Ja, där håller jag med dig! De tar ju in mer och mer av vanliga svenska varor. Vill jag köpa sånt kan jag ju lika gärna gå till ICA... Vi ska storhandla på Lidl idag!  
    va kul! shoppa loss du bara
    Det är lätt o vara snäll.......... och gratis
  • War

    Är helt övertygad att en av anledningarna till Lidls etablering i Sverige är just att man räknar med att Systembolaget kommer att tappa sitt monopol.
    Och vad händer då ? Omedelbums har man butiker i hela sverige och kan kränga vin, sprit och öl från dag 1.

    Sanna mina ord.

    (Kommer att glädjas när detta sker)


    mosterYster skrev 2008-08-30 12:40:06 följande:
    Svar på #54
    Hehe, ja här i Deutschland (bor här sedan maj) har vi ju tyskt sortiment i alla affärer, jag måste säga att visst skiljer sig Lidl i Sverige från Lidl här - men inte så mycket som man kan tro. Den största skillnaden är att det finns en SPRITHYLLA här - Lidls alkoholhaltiga drycker enligt Lidlprincip (kopior av populära varor). Lidls vita rom är iaf OK till drinkar och de har några viner som inte är så illa. En annan sak som skiljer är sortimentet i frysdisken - här har de en hel RAD frysar med BARA FRYSPIZZA... :-/ Skulle hellre byta ut den raddan mot det svenska sortimentet, dvs lammfilé, kalkonfilé, nötbiffar osv.
  • Mejk

    Glass har Lidl välldigt bra. Tvättmedel kan man köpa i storpack som inte är så dyrt. Överhuvud taget kan man köpa det mesta, vi brukar väl inte köpa kött så ofta. Men fiskpinnar, bröd, frukt, godis och framförallt glass!

  • Sallisen

    Har just frossat i deras gooooooda vaniljglass... *torkar mig runt munnen*

  • jorialel

    Ja just det vi köper deras blöjor av märket toujoures. Tycker de är sååå bra. Kostar ca 79 kr men ca en ggr/mån har de dom för 49, då brukar jag köpa på mig några pkt.

Svar på tråden Vad ska man köpa på Lidl?