Inlägg från: Flickmamma |Visa alla inlägg
  • Flickmamma

    Ni som har körkort endast för automat - har ni ångrat ert beslut?-

    Sara K skrev 2008-08-27 08:56:39 följande:
    Jag har inget körkort, har börjat 2 ggr men tappar lusten tyvärr . Nu har jag 2 barn och känner att nu måste jag nog. Är ganska rädd för att köra (blir ju värre med åren..) och tycker det är mycket att tänka på. Just dragläget var det som jag tyckte var värst, fick lite panik i sånna lägen, och jag tyckte växlingen var ett jobbigt moment. (Tog 10 lektioner för 4 år sen) Min syster som haft körkort i ca 25 år säger att hon idag skulle ta ett automatkort, hon kan ändå inte köra manuell längre . Vi har automat och kommer nog aldrig skaffa annat. Enligt körskolorna kan man halvera kostnaden för körkort gnom att ta automat, och jag behöver förmodligen ganska många lektioner skulle jag tro. Och en anledning till att jag inte sätter fart nu är just kostnaden, vill inte behöva ta lån för körkortet.
    Sen finns det många som tycker att "nej, du kommer ångra dig! Du kan ju aldrig låna en bil och bla bla".
    Så.. ni som har automatkort: ÄR det dumt? Har ni ångrat er? Och var det lättare att ta kortet m automat?
    argumentet att man aldrig kan låna en bil för att man har ett automatkört är ju korkat, utan körkort kan man inte låna någon bil alls......................
  • Flickmamma

    nu har jag blivit superpeppad, jag ska också ta ett billigt automatkörkort, vi har fyra barn så det hade varit skönt att kunna köra bil ibland!

Svar på tråden Ni som har körkort endast för automat - har ni ångrat ert beslut?-