• Jinys

    bh till tioåring??

    Hej,

    Jag är 12 år...asså hur orkar ni? Varför diskutera om en tjej ska få ha bh? Bh är gjort för tjejer med stor som små bröst och det är inget fel om man har det och om bh:n är lite stor...Fine det är inte så att det är farligt!

    Jag är just nu 11 och fyller 12 i december.

    Jag köpte min första bh när fyllde 11. Mamma och jag gick till stan för jag hade sagt att jag ville ha en bh. Vi köpte en bh i storlek 70aa och så köpte vi 6 st stringtrosor då jag gillar de. Nu idag så komma mamma hem med stringtrosor och bh:ar!

    Fan.."barn ska få vara barn" jaja vi är olika mogna! Men föräldrar våga lita på att era barn vill ha bh eller string. I 12 års åldern kan man ha börjat få bröst, få mensen, bli tsm me kille/tjej, första kyssen kommer och man brukar börja bli med tonåring! Låt barnen växa upp i lite frihet! Mina föräldrar låter mig sova med min kille för det litar på att han eller jag inte för något dumt (sex eller tafsning). Barn i den åldern tänker inte hela tiden på sex osv när det sover me sin kille, ja det blir att vi kysser varandra och så tar han lite på mig på det sättet man gör när man kysser varandra!

    Han har varit hemma hos mig och jag hos honom. Jag har öppen relation med hans föräldrar och samma för honom med mina föräldrar! Vi sover över, vi åker tsm på semestrar (asså familjerna), vi äter middager tsm osv! Mina föräldrar tycker det är helt okej med allt för det litar på mig! Låt era barn ha sting, bh, pojkvän! Lita på att era barn inte gör något dumt! Barn lär sig av sina misstag

Svar på tråden bh till tioåring??