• Anonym (?)

    bh till tioåring??

    Har en bonusdotter på snart 10 år. Hennes mamma köper bh åt henne(.riktig bh.inga toppar) stl 65 aa med stoppning:varför gör man det åt en 10-åring som inte har några bröst?? Det förstår jag inte..har själv en snart 11-årig dotter.

  • Svar på tråden bh till tioåring??
  • nika

    Anonym (?) skrev 2008-09-10 16:26:21 följande:


    Har en bonusdotter på snart 10 år. Hennes mamma köper bh åt henne(.riktig bh.inga toppar) stl 65 aa med stoppning:varför gör man det åt en 10-åring som inte har några bröst?? Det förstår jag inte..har själv en snart 11-årig dotter.
    Nej, jag fattar inte heller vad det ska vara bra för. Bh med stoppning på en 9-åring utan bröst. Låter bara onödigt. Varför? Gett efter för kommersialismens tryck? Men har mamman inte bara okayat det utan förespråkar det finns det inte mycket du kan göra mer än att vända ett blint öga till dumheterna. Hur påverkar detta din 10-åring?
  • Anonym (?)

    Hon bryr sig som tur är inte. Hon har inte sagt att hon också vill ha..än.

  • Linnea84a

    vad ska man med bh till om man inga bröst har!!! hade jag haft en dotter på 10 å hon ens nämnt bh så hade jag förklarat att det är sånt man använder när vårtorna blir bröst! tycker det e äckligt!!!

  • Anonym (hmm)

    Jag tycker peronligen inte att barn ska sexualiseras och i dag är dessvärre bröst sexualiserade. Jag tycker att det är ett stort problem att köpa en vaderad bh till en tioårig flicka utan bröst för det sänder ut signaler om att hon inte duger som hon är. Och självklart är man nyfiken på hur kroppen kommer att utvecklas när man är barn, men då kan hon ju leka med mammans bh-ar. Jobbigt läge när man inte har samma syn på saker som bonusmamman...

  • Spartacus
    håller inte alls med er!

    visst är det dumt att sexualisera små tjejer men förneka för fasen inte faktum, dom håller på att bli kvinnor många av dom!

    på svullna mjölkkörtlar är det jäkligt skönt att ha lite skydd för jag minns så väl hur folk kunde stöta in i dom och även en och annan kille med flit, det gör ONT! typ som när mjölken rinner till gånger 100... då är det skönt att vara lite vadderad...

    det är alltså av bekvämlighet, och för flickans skull och inte för att sexualisera (men hallå, hur sexigt är nalle puh på en skala då?, i såna fall är det ju NI som sexualiserar ett plagg som är till för skydd och stöd!)

    sen så behöver man ju inte ha spets, djupa urringningar osv. för DET däremot är sexualiserande och har ingen funktion för en tjej som fortfarande är i lekålder!

  • Anonym (hmm)
    Svar på #45
    ... saken var ju den att flickan inte hade några bröst. Jag vet inte men jag började i alla fall inte att utveckla bröst när jag var tio. Men det är ju olika.
  • FrökenKanSjälv

    Anonym (hmm) skrev 2008-09-11 23:18:23 följande:


    saken var ju den att flickan inte hade några bröst. Jag vet inte men jag började i alla fall inte att utveckla bröst när jag var tio. Men det är ju olika.
    Det är många tjejer idag som utvecklar bröst och får mens på lågstadiet. Så det är inte så konstigt att de andra tjejerna i klassen vill hänga på och börja använda bh.
  • Spartacus
    Anonym (hmm) skrev 2008-09-11 23:18:23 följande:
    Svar på #45... saken var ju den att flickan inte hade några bröst. Jag vet inte men jag började i alla fall inte att utveckla bröst när jag var tio. Men det är ju olika.
    bröst och bröst, men man hade ju svullna mjölkkörtlar, i alla fall jag så det vore rätt skönt med stöd!
  • lindasundsvall

    hade en klasskompis som hade en b/c kupa i 4:an och hon behövde bh så om du behöver bh använnd den okej? vilket är bäst en dålig rygg eller bh på en 10/11 årig tjej?
    okej när man ser en 10 åring med stenhård makeup som "porrar" sig med en 20 årig kille då kan prata problem men bh har inget med sex och göra, vist finns det raffsett men inte fan blir en normal person sexuellt upphetsad av en nalle phu bh? är man peddo är det skitsamma om barnet har bh eller inte dom har sjuka lustar ändå

  • Anonym

    Varför inte låta biomamman & pappan bestämma det utan att du lägger dig i?

Svar på tråden bh till tioåring??