• Mandarin

    Svärmor ville ge bröstet som tröst..

    Jag har BF om några dagar och tangkat från när vår första barn var littet kommer onekligen upp då och då.
    När Amanda var 7månnader började jag skolan igen och min sambo arbetade inte en chans att vi skulle ha klarat ekonomin annars. Så vår dotter fick vara hos farmor tills hon var stor nog att börja dagis. Det fungrade jätt bra och jag är såå tacksam att hon gjorde detta för oss men en dag frågade hon mig om det var ok att ge vår dotter bröstet som tröst om hon var ledesn. Helt sjuk om någon skulle fråga mig. Enligt min vetskap har hon inte gjort det men blotta tangken får mig att må illa..
    Någon som varit med om något likande??

  • Svar på tråden Svärmor ville ge bröstet som tröst..
  • Katharina

    Vad bra att hon frågade och tog reda på om det var ok eller inte.

    Det förekommer i flera kulturer att man sam-ammar och är egentligen inte så konstigt.

  • Kejsarinna

    Oj... hoppas jag inte är väldigt taskig men... har hon alla hästarna hemma? Det existerar väl inte att man gör så?

  • melles mamma

    ja, ammor har ju finnits i alla tider fast jag förstår absolut din olust! JAG hade absolut kunnat amma vilketbarn somhelst och närj ag hör ett ledset barn så kan jag få lust att lägga barnet till bröstet. MEN jag skulle inte vilja att någon ammade min 7månaders son för att han behövde tröst utan då hade jag föredragit gos och kel. Men om jag inte hade möjlighet att amma mitt lilla barn som var beroende av tuttmjölken så hade jag föredragit en annan kvinnas bröst framför ersättning. Jagt ror att din svärmor bara medade väl och att hon respekterade ditt svar. Jag hade blivi tväldigt lycklig om min svärmor erbjöd det samma men ändå tackat nej...

  • ÄlskarMina

    nja..jag har en kompis vars styvmammas dotter var barnvakt åt en liten pojke. Han var väl en 5månader o ammades..men ville inte ta urpumpad mjölk av mamman i flaska...han skrek o gnällde oavbrutet flera timmar...sen gav styvmamman upp o tog fram sitt bröst! han somnade med en gång... Konstigt ju?! Men jag äcklades när hon berättade det...tänk själva om ni skulle din väns barn!!

  • Mandarin

    Mmm jag läste om två systrar som ammade varadras barn. De tyckte det var jätte bra när de satt barnvakt och så. Men för mig känns det hel fel.

  • klarafina1

    Aldrig i hela livet att jag skull låta nån annan än jag amma mitt barn.

Svar på tråden Svärmor ville ge bröstet som tröst..