• Anonym (maskr­os)
    Äldre 6 Nov 07:05
    5726 visningar
    235 svar
    235
    5726

    Ingen livsglädje del xx

    hej jag hoppas man bara kan hoppa in??

    jag fick en son för ett årsedan och blev sjuk precis efteråt. jag gick ner mig i en depression i våras och lyckades på något vis kravla mig ur det mörka hålet, men jag når bara en viss punkt sen går det inte mer. försöker sysselsätta mig hela tiden (så gott det går med min sjukdom) för att bara hålla huvudet ovanför vattenytan, men det är så kämpigt och så blir jag förkyld titt som tätt och då stannar ju hela kroppen av. då blir jag ledsen och deppig igen. vet inte vad jag ska ta mig till?? känns som att jag ska bryta ihop när som helst. när ska mitt gamla liv komma tillbaka?? sitter med en 1-åring och gråter varje dag. älskar honom, men man känner sig inte som en bra mamma när livet känns så här...tack för att jag fick skriva av mig..

  • Anonym (maskr­os)
    Äldre 6 Nov 12:46

    jag har varit hos psykolog i våras när jag brakade in i väggen. tyvärr är det inte ovanligt med min sjukdom att man får depression så hon uteslöt förlossningsdepression...nån gång i mellan allt elände så kan jag känna mig riktigt glad, men sen kan jag plötsligt må sämre och gråta en vecka i sträck. jag vet ju att jag är välkommen hos den psykolog jag hade för hon var riktigt bra, men jag har ingen som kan ta hand om min son (min sambo gick arbetslös i våras) och jag kan inte ta med mig honom dit då jag måste ta buss.

    måste säga att jag sitter fast i denna lägenhet för jag klarar inte bära min son i trapporna . under graviditeten flyttade vi till denna plats och jag känner ingen här. var meningen att jag skulle börja träffa människor på öppna förskolan, men jag blev sjuk istället...

    har en deprimerad alkoholiserad pappa som ringer jämt, men som jag inte har nå't stöd att få från. annars har jag mailkontakt med andra vänner, men ingen riktigt som står mig nära. så det är bara min sambo jag kan prata med och han är världens underbaraste, men det känns ensamt när han inte är hemma. tycker så synd om honom och min son som ser mig ledsen så här...älskar dom ju så mycket!!

  • Anonym (maskr­os)
    Äldre 6 Nov 14:38
    HellviHumle skrev 2008-11-06 13:15:50 följande:
    Anonym (maskros) skrev 2008-11-06 12:46:54 följande: Jag är nästan säker på att han kan ta ut VAB om du ska till psykologen. Kolla med FK. Har för mig att det gick under "Tillfällig vård av barn med sjuk ordinarie vårdnadshavare" eller nå't. Försök att få en tid hos psykologen, när du nu har förtroende för henne. Roligt att du kan prata med din sambo också.
    tyvärr så har vi ingen bra ekonomi så vi har inte råd med att min sambo ska vara hemma. han går på praktik och har äntligen chans att få ett jobb efter 3 års arbetslöshet så jag vill inte vara nån börda. tack för att du lyssnar iaf. jag hoppas på att kunna ta mig ur detta själv. det hjälper iaf att prata om det för jag har försökt att skyffla det under mattan länge nu. jag är ett maskrosbarn så jag kämpar med en del från min uppväxt också. vill gärna gå till psykolog, men vet inte hur jag ska göra...
Svar på tråden Ingen livsglädje del xx