• cs68

    2-3årstrotset Stödgrupp

    Vilken perfekt tråd! Stöd i svår nöd !!

    Jag försöker också köra samma stuk som "JeanneDArc" när det gäller påklädning osv, typ vänta ut honom. Bra tips!

    Men sedan har jag en fråga; under senaste veckan har min 2,5 åring totalvägrat att äta middag med oss (vi brukar äta vid 17.30-tiden då alla kommit hem från jobb, skola...). Så fort vi sätter oss vid bordet börjar han gråta och skrika för absolut ingenting! Det kan vara allt från att man skär potatisen fel, blåser för mycket på maten, för lite mjölk i glaset - you name it! Det har slutat med att han faktiskt får gå från bordet (inte som vi säger utan han som "ber") - allt för att de stora barnen ska få lugn och ro vid matbordet.

    Tips på hur vi kan ändra detta mottages mer än tacksamt !

  • cs68

    Smurfstrumpan: Låtsasspottar?!? Var glad för det du!! Här spottas det på riktigt och bara för att understryka att han ska spotta så harklar han sig så där äckligt "gubbigt" ni vet, tittar på mig illmarigt när jag skriker "usch vad äckligt" och spottar sedan!! På allt som finns i hans närhet!!! Gaahh! 2 minuter senare kommer han och pussar mig överallt och säger att "pussarna är slut men det finns några kvar..."

    The Bumblebee: Ja, vad är det här med kläderna?!? Förstår inte heller! Först ska han inte ta av sig kläderna när pyjamasen ska på. Sedan på morgonen vägrar han ta av sig pyjamasen när vi ska sätta på kläderna. Häromkvällen började han att slita i pyjamasen och gav sig verkligen inte förrän han var helt näck! DÅ fick han det där goa, mjuka leendet i ansiktet och var helnöjd - igen!

    Men bara för att "lugna" en del härinne ( ) ) så kan jag tala om att mina 2 stora (de är 16 och 19 nu!) så var de inte alls så här när de var 2½ (för det kommer jag ihåg, ha ha!) - trotset kom på dem när de blev tonåringar :-O!!!

    Ha en bra dag tjejer!

Svar på tråden 2-3årstrotset Stödgrupp