• Aquila

    10 åring gravid,

    Vad är det med FL och denna masshets!?!??!?! HUR vill man ha uppmärksamhet om man är anonym i ett forum!?!?

    TS vill ha råd i en mkt besvärlig situation!! Mamman vet om att denna tråden är ute. Vad är allas problem?!

    Om du inte tror på detta så läs inte, kommentera inte. Om det nu är uppmärksamhet TS vill ha så spelar ni ju henne rätt i händerna i så fall.

    Om TS driver med oss eller inte vet ingen av oss säkert, så bete er som folk och sluta hetsa i varenda tråd som inte faller er på läppen.

    Snacka om "My way or the highway" Lägg ner!

  • Aquila
    Aquila skrev 2008-11-10 20:25:43 följande:
    Vad är det med FL och denna masshets!?!??!?! HUR vill man ha uppmärksamhet om man är anonym i ett forum!?!? TS vill ha råd i en mkt besvärlig situation!! Mamman vet om att denna tråden är ute. Vad är allas problem?! Om du inte tror på detta så läs inte, kommentera inte. Om det nu är uppmärksamhet TS vill ha så spelar ni ju henne rätt i händerna i så fall. Om TS driver med oss eller inte vet ingen av oss säkert, så bete er som folk och sluta hetsa i varenda tråd som inte faller er på läppen. Snacka om "My way or the highway" Lägg ner!
    Och med "alla" så menar jag de som inte kan uppföra sig som trevliga medmänniskor här inne... Och med anonym menar jag att hon inte har lagt ut sina personliga uppgifter här inne...
  • Aquila
    MarieDahlström skrev 2008-11-10 20:26:44 följande:
    Konstig tråd . Lämnar denna tråd med funderingar . Är det sant lär det synas i media
    Varför det? Vem ska springa till tidningen? Soc med tystnadplikt? Läkare med tystnadsplikt?
  • Aquila
    MarieDahlström skrev 2008-11-10 20:32:28 följande:
    Tyvärr kommer alltid sånt här ut på ett eller annat sätt . vare sig det är frivilligt eller ej
    Alltid? Så du har koll på ALLA fall? Även de otaliga historier(med olika inriktningar) som inte har kommit ut i media?

    Hur får du tag på denna "inside information" om jag får fråga? *Väntar med spänning*
  • Aquila

    fam kaos skrev 2008-11-10 20:37:43 följande:


    Ja, jag försöker bara påpeka att "ts sa" inte håller för att det faktiskt ÄR på ett visst sätt. Okej att det KAN vara så elelr TROLIGTVIS är så men inte att det är säkert. Jag tor på det när mamman själv skriver i tråden.
    För hon kan inte ljuga?
  • Aquila

    fam kaos skrev 2008-11-10 20:44:52 följande:


    Andas ts, andas. Du måste inte skrika hysteriskt, jag lovar. Detta ÄR ett forum och jag är inte den enda som inte håller med dig till 100%.
    Tråden handlar inte om att hålla med eller inte. TS vill ha råd i en besvärlig situation. Istället får hon antydan på antydan att hon är ett troll vilket inte ens är tillåtet i detta forum.

    Är det konstigt att hon skriker? Det hade jag gjort. Rakt ut.
  • Aquila
    Esthery skrev 2008-11-10 20:45:02 följande:
    går det inte köpa gravtest på ica nu också eller?
    Jepp, eller på macken om hörnet...
  • Aquila

    fam kaos skrev 2008-11-10 20:49:10 följande:


    Nej inte mer konstigt än att folk undrar om tråden verkligen är sann.
    Självklart skapar en tråd som denna misstro. Inget snack om saken. Vet inte ens vad jag själv ska tro. Det ÄR extremt men det finns inget som säger att det skulle vara omöjligt.Därför finns det ingen anledning att såga TS vid fotknölarna om man faktiskt inte sitter med alla fakta i knät.

    Denna hysteriska slakten på folk på detta forum är beklämmande. Vet du inte om folk ljuger? Nä, då är det bara att avvakta tills man vet. Självklart kan man ställa frågor, men det gör man på ett hövligt, respektfullt och trevligt sätt!

    Oskyldig till att vara ett troll tills motsatsen bevisas. Vad hände med det?
  • Aquila

    fam kaos skrev 2008-11-10 20:58:40 följande:


    Respekt får man om man förtjänar det. Och det gör man inte i mina ögon när man hänger ut en liten unge på det här sättet. Dessutom (som det verkar) bara för att sprida nyheten och skvallret.
    Ingen har hängt ut någon. TS är anonym. Barnet är anonymt. Syftet är redan identifierat i ts. Ts har dessutom inte behandlat dig respektlöst. Var finns det medmänskliga i denna tråd som inte kastar sig över en människa som vilddjur?

    Allt ts gör är fel. Hon svarar för mkt, för lite, är inte hysterisk nog osv... Vem kan säga hur man SKA reagera i en situation som denna?! Vad är rätt i allas ögon?

    Om detta är sant... tänk efter... du har INGEN ANING om hur du hade varit i samma sits. Inte den blekaste! Och vem ska man prata med för att få råd på vägen? Kompisarna? Knappast. Hon råkade välja detta forum och det var tydligen också ett misstag från ts sida.
  • Aquila

    Nä det är verkligen inte konstigt att ts slutat skriva. I början av denna tråden får hon först några chockade utrop(naturlig reaktion), ett och annat råd om att söka hjälp av proffs bla BUP.

    Sen övergår diskutionen hurvida en 10-åring är fysiskt förmögen att göra någon gravid. Vad ska ts svara på det? Hon vet lika mkt(lite) som oss i den frågan.

    Sen nästan direkt sätter misstron och de anklagande och misstroende frågorna ingång. Hårt och i rasande takt utan en tillstymmelse till hänsyn.

    Inte alls konstigt att ts svarat kort på en del av dessa för att sedan ge upp. Har ni lagt märke till hur många inlägg vi är uppe i under väldigt kort tid? Vilken anstormning!

Svar på tråden 10 åring gravid,