Inlägg från: Anonym (bio /bonus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bio /bonus)

    Umgängesresor till föräldern som inte har barnen på heltid. HJÄLP!

    Jag betalar alla resor till och från pappan för min yngste, men har fått höra av FK att man ska dela på resekostnaderna. Mitt ex barnets pappa vägrar eftersom han tycker att jag valde att skiljas och flytta 50 mil, så får jag betala nu. Det är mitt straff! Men jag har en advokat som kommer hjälpa mig med både underhåll, reseersättning, bodelning mm, och det kommer bli en stor summa eftersom han inte har betalat ett rött öre på ett år nu. Kan lägga till att jag får vara med på resan både dit och hem igen för barnet vågar inte åka ensam(8år) Jag försöker göra allt för barnets skull - att han ska ha en bra kontakt med sin pappa men jag vet inte hur länge jag orkar eller ha råd. Till råga på allt så betalar min man allt för oss två mig och hans bonusbarn + hans egna två biobarn....vad skulle jag gjort utan honom??!! Vi har inte det lätt ekonomiskt just nu men det kommer vända, hoppas före jul!

  • Anonym (bio /bonus)

    SJ tar 10 kr för barnet (upp till 15år)om jag vuxen åker med barnet T & R och det tycker jag är billigt, men det är ju min biljett som kostar ca.5-900:- enkel resa. beroende på hur tidigt jag bokat biljetterna.
    Buss är inte tänkbart för vår del eftersom det tar ca.6-8 tim med bussen. Jag har föreslagit att åka bil halva vägen och mötas upp i en stad, så att vi har 2 tim resväg var och att man skulle kunna äta lunch eller ta en fika tillsammans före överlämningen, men det sa han nej tack, det är du som valt att flytta 50 mil bort. Han är alltså inte villig till något, det är knappt att han vill träffa sitt barn, suck!

Svar på tråden Umgängesresor till föräldern som inte har barnen på heltid. HJÄLP!