• Äldre 14 May 21:57
    289970 visningar
    70 svar
    70
    289970

    Cerazette - Jag vill höra o veta allt...

    Allan14 skrev 2014-05-01 19:36:20 följande:
    Har ätit cerazette i två månader efter byte från annat p-piller. Mår prima. Inga biverkningar alls vilket oroade mig först.

    Nu funderar jag dock på att sluta för att satsa på en bebis... Frågan är väl bara hur snabbt kroppen återhämtar sig efter åtta år av p-pillerknaprande...
    Jag har ätit Cerazette i drygt 13 år, fick blodpropp i benet vid 16 års ålder efter jag ätit Desolett om jag minns namnet rätt. Slutade nu den 9:e April och fick mens den 10:e Maj, men något mer sparsam än vanligt, brukar ha mens rätt kraftigt i 2-3 dagar sen drar den ut sig iaf 5 dagar till innan den upphör, antar att kroppen inte kommit igång som den ska nu när jag bara hade värst blödning i lördags och sen sparsammare nästan direkt söndagkväll och nu nästan helt slut, har då aldrig hänt tidigare.
    Hatar verkligen att ha mens och från det att jag började åt dem slapp jag den, halleluja! Gick upp i vikt kanske nåt kg men det gick jag ner, alla PMS symptom var verkligen lightversion, men jag kände ändå av att det var "vecka innan" så att säga.
    I övrigt så har dom funkat super för mig! Hade de inte varit för att jag och mannen nu beslutat oss för att försöka på barnamakandet så skulle jag fortsatt att äta dem, för jag HATAR fortf. att ha mens... Flört
Svar på tråden Cerazette - Jag vill höra o veta allt...