• artwizz

    Cerazette - Jag vill höra o veta allt...

    Intressant att läsa den här tråden! Jag fick Cerazette utskrivet idag och ville samla på mig info och erfarenheter... Blev tveksam bara jag läste bipacksedeln. Jag hade kopparspiral en längre period för att jag inte ville ha hormoner, men jag hade alltid mens i 2 veckor, blödde kopiösa mängder och hade mer mensvärk.

    Testade NuvaRing ett litet tag men fick panik av de plötsliga attackerna av att vilja kräkas, kallsvettas och svimma. Det kunde komma när som helst, ofta när jag som minst behövde det och jag var orolig för när nästa attack skulle komma. Har haft uppehåll från preventivmedel ett tag nu och idag fick jag som sagt Cerazette.

    Ok, vissa verkar ha haft bra erfarenheter med ökad sexlust och inga humörsvängningar, men jag är starkt tveksam till om jag har ork att testa, och ev få sjuka humörsvängningar, tappad sexlust, ökad vikt och fullt med finnar...... Sa till barnmorskan att jag helst inte vill ha hormoner, jag tänkte inte på pessar! Hon föreslog det inte heller! Nån som har erfarenheter av pessar?

Svar på tråden Cerazette - Jag vill höra o veta allt...