• Nystjärna

    Cerazette - Jag vill höra o veta allt...

    hej. Jag hoppas det är okej att jag hoppar in här. Jag äter Azilia idag, det skall vara samma sak som cerazett men billigare. Så är med nyfiken på vad för biverkningar man kan få av de. Jag har inte märkt av det så mycket, snart ätit mina i 4 månader. Men nu det senaste har jag börjat att må väldigt dåligt. Misstänker att det är pga minipillerna.
    Har ofta huvudvärk och då väldigt kraftig
    Illamående
    Känner mig ofta väldigt trött och slöt,trots en bra natts sömn och så.
    Yr och konstigt.
    Men även väldigt nedstämd och ledsen,utan att jag vet varför jag är det,vilket är så jobbigt. Väldigt känslosam. Och har knappt någon lust alls till och mysa med sambon. Vad skulle ni säga? Kan det vara biverkningar? Någon mer som känner igen detta?
    Har tyvärr inte hunnit läsa igenom tråden än men skall göra det när jag hinner. Men hoppas väl på att någon mer känner igen sig i detta och förstår,för börjar känna mig smått orolig över hur jag mår. Så att det inte beror på något annat.

  • Nystjärna

    Nu har jag och sambon bestämt tillsammans att jag kan inte må såhär som jag gör när jag äter pillerna. Det är inte rättvist vare sig mot mig,vår dotter eller mot honom. Så därför skall jag äta de tabletterna jag har hemma,vilket räcker till december. Sen blir det inga mer tabletter,har aldrig mått så dåligt av något preventivmedel innan som av dessa. Men dock blir det ju att vi får skyddas med kondom ett bra tag,innan det blir dags att försöka för våran del. Men känns ändå skönt och slippa pillerna. Glad för att jag har en så snäll och förstående sambo som stöttar mig. Har det blivit nån skillnad för er andra som fortfarande äter de?
    Jag blir bara mer och mer negativ alla jag pratat med har tyvärr bara negativt och säga om dessa piller. Trist. Men skönt att det ändå verkar hjälpa en del. Men känns som 9 av 10 är inte nöjda med de och haft problem. 

Svar på tråden Cerazette - Jag vill höra o veta allt...