• Anonym

    Var köper man vuxenblöjor?

    Är gravid i v32 och kroniskt kissnödig.
    Det är såå jobbigt.
    Ibland när jag är uppe på nätterna för att kissa kan jag inte somna om efteråt och det går ut över mitt liv på dagtid.

    Därför funderar jag på att köpa vuxenblöjor så att jag smidigt kan ligga kvar i sängen och kissa?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-30 20:18
    En sak till: bespara mig dumma nedlåtande kommentarer. Inlägget är seriöst menat.

  • Svar på tråden Var köper man vuxenblöjor?
  • Anonym

    OJ skulle nog hellre gå upp för att kisa att kisa i blöja fick vi testa på vårt jobb (äldrevården) jätte obehaglit tycker du ska gå upp och kissa eller tänker du ligga kvar i blöt blöja hela natten

  • Anonym

    Tycker alldeles för många yttrar sig om sina personliga åsikter.

    Då kan ju ni skapa en egen tråd om vad folk tycker om gravida som har kroniskt kissbesvär och vill ha blöja om natten för att inte få avbruten sömn konstant.

    TS fråga var inte "vad tycker ni om detta", utan frågan är snarare VART kan hon köpa sådanna blöjor!
    Håll er till frågan, är folk verkligen så tröga och självupptagna med att spy ut sina åsikter vid minsta tillfälle, där det inte ens är frågan?

  • Anonym (kissisäng)
    Anonym skrev 2008-12-01 11:35:02 följande:
    Tycker alldeles för många yttrar sig om sina personliga åsikter. Då kan ju ni skapa en egen tråd om vad folk tycker om gravida som har kroniskt kissbesvär och vill ha blöja om natten för att inte få avbruten sömn konstant. TS fråga var inte "vad tycker ni om detta", utan frågan är snarare VART kan hon köpa sådanna blöjor! Håll er till frågan, är folk verkligen så tröga och självupptagna med att spy ut sina åsikter vid minsta tillfälle, där det inte ens är frågan?
    Å varför läser DU va vi skrivit....vi skriver till TS.....
  • Anonym

    Anonym (kissisäng) skrev 2008-12-01 11:38:37 följande:


    Å varför läser DU va vi skrivit....vi skriver till TS.....
    Pga TS tilläggskommentar, inte konstigt att man läser vad resten skrivit då!
  • Anonym

    Kanske Inte är å konstigt at folk reagerar ?! det är ju inte direkt så vanligt att en vuxen fullt frisk människa hellre ligger kvar i sängen i en pissig blöja än går på toa?

  • Anonym (:-)
    Svar på #32
    Håller med dig...

    Vad stör det er om TS väljer att kissa i blöja??
  • Anonym (1)

    För att bidra med ett seriöst svar, till skillnad från många andra...

    Distriktssköterskan kan skriva ut recept på blöjor, och då är de kostnadsfria. Inkontinensbesvär under graviditet är väl inte särdeles ovanligt, så jag skulle förmoda att även barnmorskan kan skriva ut sådana recept.

    Precis som någon skrev här, är dagens blöjor mycket bra, det luktar inte och de känns inte heller våta.

  • bara lilla jag

    Haha roligt att alla tycker att det är ofräscht att ligga i en kissblöja hela natten.. Får jag då fråga vad era barn gör på nätterna och om dagarna? Antar att era spädisar, ni som har, inte går på toaletten själva och att ni inte byter vid minsta lilla kissdroppe...

    När jag skulle köpa blöjor till min son så kom en dam till mig och frågade omd et fanns jättestora blöjor eller ja vilka som var störst för hon skulle använda dom till sin dementa mamma då de som dom har på hemmet inte funkade nå vidare.. Hon tog alltså en vanligt bebis blöja av största sort och bara la som ett trosskydd.. Lite för mkt information tyckte jag när hon berättade.. Men ja finns ett problem finns en lösning och alla är väll salig på sin fason som min mormor brukar säga..
    Alternativt gå till apoteket och fråga om vuxenblöjor!

  • Rowanda

    Ökar inte risken för urinvägsinfektion ytterligare om man ligger kvar i sängen med nedkissad blöja? Det tror jag i alla fall.

  • Anonym (1)

    Inom äldreomsorgen säger de att man ska byta minst 2 ggr/dygn för att hålla efter risken för urinvägsinfektion (UVI). Sedan är det ju rättså stor skillnad på risken med en frisk människa som har hygientänkande osv kvar, eller om man har en gammal människa som har tappat sådan färdigheter... Om TS använder inkontinensskydd under den senare tiden av graviditeten, och hon tvättar sig osv, så skulle jag inte tro att risken ökar nämnvärt för UVI.

Svar på tråden Var köper man vuxenblöjor?