Inlägg från: Linma78 |Visa alla inlägg
  • Linma78

    Förskolans julkalender suger!

    Sueca maluca skrev 2008-12-16 17:16:24 följande:


    TS, våra barn går på samma dagis?? Min sons dagis skippade också luciafirandet. Förklaring? "Kokerskan är sjuk, så vi kan inte göra gröt"...
    GRRRRR...byt förskola!!!!
  • Linma78

    s k r i n d a skrev 2008-12-03 17:24:23 följande:


    Är detta vanligt? Eller är det bara dinosaurierna på min dotters förskola som har paketkalender? (luktar lekis på 70-talet tycker jag)För det första begriper jag inte för vems skull man har en paketkalender på en småbarnsavdelning där barnen är 1-2 år? En hög ungar som gråter av besvikelse varje morgonsamling för att de inte fick något paket, en liten stackare som börjar gråta när hon får öppna paket för hon törs inte och en tredje som börjar gråta när innehållet i hans paket snabbt rycks ur händerna av en avundsjuk kamrat... För det andra har personalen avsatt arbetstid för att inhandla paket och slå in dem trots att de ständigt klagar över hur underbemannade de är!Men det som retar mig mest! I pojkarnas paket ligger det bilar som man kan aktivt leka med, i flickornas paket hårprydnader som man kan smycka sig med! Dessutom är det vi föräldrar som betalar för skiten genom en gemensam "nöjeskassa".(innan fl-stormen mot otacksamma mig börjar vill jag påpeka att det gäller en förskola som vägrar daglig utevistelse, trevligt bemötande eller på det stora hela normal förskoleverksamhet, så mitt missnöje var massivt innan jag blev skogstokig över en adventskalender )
    GRRRRR byt förskola...!!!
  • Linma78

    Blir så j-la f-b-n-d att sånt fortfarande existerar. Jag skulle byta förskola på en gång. Det är inte ok!! Fråga dem om de kan läroplanen, annars kan du ju köpa den till dem i julklapp haha

  • Linma78

    s k r i n d a skrev 2008-12-19 08:36:44 följande:


    Bytet har gått igenom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vår dotter gick sista dagen på dagis from hell igår Limma78: på senaste föräldrarådet kom frågan om genustänkande upp, men de kunde inte hosta upp ett enda konkret exempel på hur de faktiskt arbetar aktivt med att ge barn samma förutsättningar och möjligheter oavsett kön. Svaret blev "genuspedagogik finns i läroplanen, förskolan arbetar enligt läroplanen"
    HAHAHA vet inte om jag ska skratta eller gråta...det var nog det mest korkade svaret jag hört på länge!!! Grattis till bytet!!
Svar på tråden Förskolans julkalender suger!