Inlägg från: Snödroppen |Visa alla inlägg
  • Snödroppen

    Min 3-årig slåss på dagis....

    Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, känner mig värdelös som förälder och vet inte vad som vi gör fel.

    Min lilla kille Anton som blev 3 i september är ju världens goaste. Han har alltid varit busig och har under en längre tid slagits, putats och tjuvnypts på dagis. Var på ett utvecklingssamtal idag och fick veta att det har inte blivit bättre sen i våras. Hemma har vi inte alls samma problem, visst händer det i ilskan att han kan slåss där också men det förekommer sällan. Jag pratade med hans fröken idag och dom vill nu koppla in en pedagog/psykolog som tydligen är på förskolan varje tisdag och givetvis gav jag mitt medgivande till detta. Vill ju att han ska förändra sitt beteende och att han får hjälp av någon som är utbildad angående dessa problem. När han slåss så gör han inte det för att han vill vara taskig utan det är hans sätt att ta kontakt och han gör det av lek, så det är ju en liten tröst.
    I övrigt är han jätteduktig på dagis, kan sitta och pyssla och leka längre stunder för sig själv, särskilt då på eftermiddagen när det är mindre barn där. Han är mycket väl utvecklad i sitt språk och ligger i vissa sammanhang på en språknivå för 4-5-åringar.
    Vad ska vi göra? Är det någon som ha kloka råd och idéer till mig/oss? Detta har hållt på en tid så jag tror inte det är något som kommer växa bort utan vi får nog göra något konkret åt det.

    Stöttning och peppning emottages hjärtligt Ledsen

  • Svar på tråden Min 3-årig slåss på dagis....
Svar på tråden Min 3-årig slåss på dagis....