• e 06

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Hej Hopp!

    Igår blev det inga lussekatter, puh.... usch va man kan vara svag för vissa saker... :)
    Idag blir det soppa till lunch och midda på jobbet! Ska även hämta ut mina cambridgesoppor på posten idag, dom ligger där och väntar, men dom kan gärna ligga ett tag till :)

    Nu ska jag ta och städa vidare här hemma, tvätt tvätt tvätt och en massa dammråttor, förstår inte vart dom kommer ifrån...

    Tillbaka till vattnet.... måste blir bättre på att dricka VATTEN!

  • e 06

    Hej Hopp!
    Har inte hunnit sitta vid denna maskin på ett tag, har ju en massa MÅSTEN hela tiden( hatar sådant) Vikten går inte alls bra, skiiiit seeegt men jag kämpar på. Ibland blir det lite crosstraining och nu har ju snön kommit så nu är jag sugen på lite längd skidor :)

    Har ätit lite för mång bullar.... MÅSTE SLUTA NUUUUUU!

  • e 06
    Sigrid skrev 2008-12-16 20:54:41 följande:
    Visst är det trist med en massa "måsten". Nu när julen närmar sig så finns det massor med sånna. Vi har en dator i hallen som är så lätt att gå förbi och den är alltid igång, så därför hänger jag här ganska ofta.Du får väl dela med dig av bullarna så att du inte äter upp dem allihop själv Jag har bakat i helgen och det är jättesvårt att låta bli att smaka, men jag klarade det faktiskt. Till och med när mannen och sonen provsmakade kakorna så tog jag ett äpple istället. Men jag längtar till julafton, för då är det fritt fram (kommer väl få ont i magen av alla kakor och godis och god mat som jag smäller i mig då).e 06 skrev 2008-12-16 17:39:48 följande:
    ÅH, va du är duktig! Måste bli bättre på det där.... men är ju sådant gottemonster på kvällen när gubben åkt till jobbet, ska nog försöka lägga mig innan han åker :) hi hi
    Nu ska jag baka ut matbrödet som står på jäsning!
    och sen till jobbet, puuuh... men snart JULLEDIGT!
Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra