• mickans

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Vägde mej i går å det går bara uppåt Igen...blääää

    Ska iaf iväg på spinning i kväll å se vad som händer, får nog snart asseptera att vara tjokis om det inte händer något SNARAST!

  • mickans

    Heeej på er nya och gamla

    Vill säga att ni Inte ska räkna bort mej ,jag är hos svärirsarna och har dålig tillgång till dator men har inga planer på att ge upp.
    Tvärt om, köpte Amelia där det stod om Insodieten och sagt och gjort så har jag beställt boken till jag kommer så jag kan köra igång med det samma då
    Jag har vägt mej här En gång och aldrig mer då var det 2 kilo upp, men som sakt jag tar igen det när jag kommer hemöver.

    Kram på er och lycka till nu under de sista dagarna på året.

  • mickans

    Heeej Igen Å god forsättning till er Alla

    Ja, det är en diet som Fredik Pauelin med två till har knåpat ihop. Den är på 8 veckor och då är det färdiga frukostar, mellisar, middagar man kan välja på som ska bli ca 1.600 kal om dagen, men jämn fördelining på proteiner, fett och kholhydrater .
    Jag har alltid tykt han varit vettig i sina kostråd så jag tror på detta, och det var Myket mat jag gillade och Alla rätterna är såååå lättlagade, så det fins inget att skylla på längre .


    Sigrid skrev 2008-12-28 19:46:41 följande:
    mickans: Vad går Insodieten ut på? Hoppas att du haft en trevlig jul.
  • mickans

    Ja, som sakt då var man hemma igen...skönt

    Jag var på gymet en sväng i dag för att kolla kroppen lite hur det var fatt med den.
    PÅ 3 veckor som jag Inte har tränat så har jag förlorta fler kilo i vikter än jag trott . Surt medn jag vet jue oxå att det går fort att komma tillbaka igen Så i morgon blir det ett pass med Bodycykel me. Jag är verkligen övermogen att komma igång igen.

    Jag är inne på andra dagen på min ditet och det är sjukt myket Mat. Så det är bara att inse äter man rätt så kan man äta myket mat och behöver inte vara hungrig eller sugen. Nu har jag inte kunnat följa till punkt eftersom jag jag äter frukost typ 10 på morgonen och då blir det svårt att hinna få i sig allt . Så de här dagarna här hemma blir lite övning..

  • mickans

    Var på ertt pumpcyckel pass i dag och trodde ärligt jag skulle dööööö. Det kändes som jag hade hjärtat i halsen och blodsmak i munnen....he he. Verkigen på tiden att börj igen, innan man slappar till totalt .

    Men börjar märka av socker abstinenes nu, är sur, frysen och sugen på något heeeeela tiden. Tur man vet det går över om en vecka eller så där.

    Tack Maddison, jag hoppas det iaf...kör på så länge det fungerar.

  • mickans

    De ringde precis från gymet och sa att Bodybalans passet i dag blir instält, intruktören har magsjuka. Å det är -17 grader här så en promenda känns inte lokande det heller...hmmmm. Men har ett spinning pass i morgon så det käns lungt iaf.

    Var jue på pumpcykel i går och trodde jag skulle dööööö på spinningen. Guuuuud, så jobbigt det var....man har legat av sig vill säga....he he

  • mickans

    Tja, det var lite tråkit var det allt. Men i dag blir det spinning.
    Bodybalans är jue inte så myket mer än lite styrka å sträcka ut kroppen lite :)Men det är jue skönt absolut...

  • mickans

    Jaaa, se det som en investering i dej själv . Det är jue bra man får friskvårdsbidrag....super. Vi får så pass jag jag bara betalar drygt 1000 per år....toppen.


    Sigrid skrev 2009-01-09 18:09:07 följande:
    Idag går mitt gymkort ut. Så nästa vecka måste jag lägga ut en massa penga på ett årskort. Som tur är får jag tillbaka lite av jobbet, men långt ifrån allt. Men det är väl en bra investering att satsa på sig själv. Nu har jag kommit igång med träningen, då ska jag fortsätta också.
  • mickans

    Sitter än en gång å väntar på att gå till gymet för ett spinningpass. Det västa är att vänta det är så lätt att man sätter sig å slappar till.
    Men jag är ombytt å klar så jag kan inte skylla på att det är för jobbigt att byta om iaf

  • mickans

    Jag tror jag tog i för hela sverigen....ha ha ha. Jag var som en slagpåse när jag kom hem...heeeeelt slut....gött

    Nu har det börja hända lite i kropen iaf, jag väger fortfarande mer än jag gjorde innan jul. Så jag börjar skriva i vikttråden när jag ligger på samma vikt igen.

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra