• Äldre 10 Dec 19:06
    45331 visningar
    551 svar
    551
    45331

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Här peppar vi varandra att gå ner i vikt. Många eller få kilo spelar ingen roll. I den här tråden pratar och babblar vi, peppar varandra och delar recept. Nya och gamla deltagare är välkomna.

    Här är länken till mått- och viktlistan (bara lista inget prat):
    www.familjeliv.se/Forum-5-64/m38408309.html

    Den gamla tråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m36150332.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-23 09:21
    Här är den nya vikt- och måttråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m41742916.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-09 09:22
    Länk till ny pepptråd:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m42162401.html

  • Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra
  • Äldre 23 Feb 09:23

    Åh, vad gott med bullar. Jag hade också smakat. Lycka till nästa helg.


    morrontrött skrev 2009-02-20 22:11:12 följande:
    här har det bakats bullar inför min lilltjejas dop nästa helg. (ja, jag smakade dom)förkylningen håller på att ge med sig men jag hostar ganska mycket än.önskar alla i tråden en trevlig helg.
  • Äldre 23 Feb 10:00

    Välkommen!
    Vad kul med lite nya medlemmar så att tråden hålls igång.


    Lyckligajag2008 skrev 2009-02-21 22:03:18 följande:
    Hej hej! Är ny på tråden och måste börja med att säga vilken härlig pepp det finns här. Kul för er alla som det går framåt för och alla ni som inte riktigt nått ditt så önskar jag er massa go go go. Själv är jag 160 cm lång och vägde som mest 109 tunga kilon. Mycket var vatten som försvann någon månad efter förlossningen men det finns en hel del "överskott" kvar. Min dotter är nu 6 månader och jag har slutat amma så nu sätter jag i en högre växel. Påbörjar Isodieten på onsdag så håll tummarna. Är det någon som provat den?
  • Äldre 23 Feb 10:00

    mickans, det låter i alla fall som om du haft trevligt även om det blev mycket godis

  • Äldre 23 Feb 10:09

    Jag var som sagt hos mina föräldrar i helgen och det var precis som jag trodde. Vi äter alltid konstant när vi är där. Direkt efter frukosten börjar fikat planeras och direkt efter fikat så ska lunchen göras och så middag med efterrätt förståss och gärna fika på kvällen med.

    Så jag har ätit tårta och mängder med appelsinris (massor med visgrädde i det).

    Mina föräldrar har väldigt svårt att förstå att deras dotter försöker hålla igen med gosakerna. Jag ser nog alltid "perfekt" ut i deras ögon. Min mamma har alltid varit överviktig och har bantat ständigt, så jag ville ändra mitt liv innan jag hamnade i samma situation (få se om jag lyckas). Jag undviker diskussionen med dem för den leder ingenstans. Det är bara att äta och le Eftersom vi inte bor så nära varandra så träffas vi inte så ofta så då kan jag väl unna mig lite gofika ibland när vi väl träffas.

    Vågen visade trots helgens intag bara +0,2 kg. Men jag misstänker att kroppen inte hunnit tagit upp allt än.

  • mickan­s
    Äldre 23 Feb 11:35

    Jo, man kunde lätt tro att jag skulle kunna slappa lite i dag.

    Har precis varit ute å skottat i EN timme...jag är Galet irriterd. Såg att plogbilen hade varit här i morse men såg att det var inte så myket, tänkte jag tar det senare. Men så rasade det från taket för en timme sedan så jag tänkte jag går ut och tar det innan det blir helt fast på bron. Och som sakt det är jue bara packad snö med isklupmpar i. Jag hinner inte mer än bli klar, så rsar det igen och som tur är hinner jag hoppa undan.....detta händer inte mindre ärn TRE gånger.

    Jag hinner inte mer än in dricka ett glas vatten så hör jag att det rasar IGEN! Och då vet jag ändå att det är Lååångt ifrån färdig rasat

    Snälla berätta för mej varför man bestämmer sig för att äga hus i stället för att hyra lägenhet??

    Förstår inte varför vi skulle välja ett apstort hus med ännu större tak ( käns det som iaf )

  • mickan­s
    Äldre 23 Feb 11:37

    Hi hi hos minna svärisar är det precis lika dant. Det fikas och lagas mat, När vi ska dit brukar jag försöka gå ner 2-3 kilo innan för jag vet hur det äts där. Men jag gillar att umgås runt mat och fika så det är jue sååååå trevligt . Men som sakt inget gott som inte medför sig några onda kilon


    Sigrid skrev 2009-02-23 10:09:08 följande:
    Jag var som sagt hos mina föräldrar i helgen och det var precis som jag trodde. Vi äter alltid konstant när vi är där. Direkt efter frukosten börjar fikat planeras och direkt efter fikat så ska lunchen göras och så middag med efterrätt förståss och gärna fika på kvällen med.Så jag har ätit tårta och mängder med appelsinris (massor med visgrädde i det).Mina föräldrar har väldigt svårt att förstå att deras dotter försöker hålla igen med gosakerna. Jag ser nog alltid "perfekt" ut i deras ögon. Min mamma har alltid varit överviktig och har bantat ständigt, så jag ville ändra mitt liv innan jag hamnade i samma situation (få se om jag lyckas). Jag undviker diskussionen med dem för den leder ingenstans. Det är bara att äta och le Eftersom vi inte bor så nära varandra så träffas vi inte så ofta så då kan jag väl unna mig lite gofika ibland när vi väl träffas.Vågen visade trots helgens intag bara +0,2 kg. Men jag misstänker att kroppen inte hunnit tagit upp allt än.
  • Äldre 23 Feb 15:02

    Lyckligajag2008 tänk på att dricka tillräckligt med vatten de är a -o om man ska ner i vikt

  • Äldre 23 Feb 17:05

    mickans:
    Ja, varför flyttar man till hus där man får göra allt själv?
    Det låter jättejobbigt att skotta snö, framför allt när den är tung och fastfrusen. Men då får du tänka på sommaren, då har du en egen trädgård medans de som hyr en lägenhet sitter på sin stekheta balkong eller sin kalla balkong som ständigt är i skugga.

  • Äldre 23 Feb 17:06

    Just nu håller jag på att göra kålpudding, för första gången i mitt liv. Jag har aldrig ätit det heller, så vi får se hur det här går. Hungrig är jag i alla fall så om det blir oätligt så får jag väl äta potatis och lingonsylt bara.

  • Tankgi­rrrl
    Äldre 23 Feb 17:37

    Sigrid skrev 2009-02-23 17:06:55 följande:


    Just nu håller jag på att göra kålpudding, för första gången i mitt liv. Jag har aldrig ätit det heller, så vi får se hur det här går. Hungrig är jag i alla fall så om det blir oätligt så får jag väl äta potatis och lingonsylt bara.
    OOh va gott! blir riktigt avis ju!
    du får berätta om den blev god sen!!
Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra