• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Här peppar vi varandra att gå ner i vikt. Många eller få kilo spelar ingen roll. I den här tråden pratar och babblar vi, peppar varandra och delar recept. Nya och gamla deltagare är välkomna.

    Här är länken till mått- och viktlistan (bara lista inget prat):
    www.familjeliv.se/Forum-5-64/m38408309.html

    Den gamla tråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m36150332.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-23 09:21
    Här är den nya vikt- och måttråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m41742916.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-09 09:22
    Länk till ny pepptråd:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m42162401.html

  • Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra
  • mickans

    Ja, det är jue sommrarna som gör det å jag vet jue det . Tror Per fick lite dåligt samvete, så kanske har han med sej en liten present hem när han kommer....å då kommer allt vara bortglömt

    Hur blev kolpuddingen? Tycker det är mumms, om jag vill göra de lätt för mej ( det är typ bara jag gillar kolpudding i fam ) så iblan steker jag bara kol å köttfärs ihop. En enklare kolpudding


    Sigrid skrev 2009-02-23 17:05:32 följande:
    mickans:Ja, varför flyttar man till hus där man får göra allt själv?Det låter jättejobbigt att skotta snö, framför allt när den är tung och fastfrusen. Men då får du tänka på sommaren, då har du en egen trädgård medans de som hyr en lägenhet sitter på sin stekheta balkong eller sin kalla balkong som ständigt är i skugga.
  • Sigrid

    mickans, din "enklare kålpudding" ska jag komma ihåg. Är jag ensam hemma så går det ju lite snabbare att bara steka.

  • morrontrött

    kålpudding, det åt vi häromdagen. första gången jag gjorde den själv och det blev oxå jättegod!
    idag blev det rotmos. jag gillar sån där äldre husmanskost.

    här har helgen varit = jobb för mig. dock inte ett uns av motion då jag inte känner mig riktigt bra med förkylningen än. på mornarna hostar jag så jag kräks. usch. jag som tänkt börja småjogga i spåret när jag kurerat mig.

    imorgon är det vägdag.

  • Sigrid

    morgontrött, krya på dig. Visst är det trist när förkylningar hindrar en från att träna.

  • mickans

    Även i dag var en inte så lyckad dag....än så länge iaf

    Nu är jag på jobbet igen å vilar upp mej lite...hi hi

    Vilken oturs morgon jag haft, m¨åste bara få klaga av mej lite

    det börjar med att vi försover oss, somnade på soffan innan jag han ställa larmet å när jag kilade i säng måste jag ha glömt bort det. Men barnen var Jätte duktiga och skyndade sig :). När jag kommer ut ser jag att det rasat från taket så jag kommer knapt ut med bilen. och då vet jag jue med erfarenhet att det blir spettet som gäller för att få bort det. Å eftersom gusten har bowling så blir det alltså sent i kväll jag måste göra det. Meeen inte nog med det, väl påklädda ute vi bilen så får jag verkligen kämpa för att få upp ena bakdörren, när den efter myket om och våld ger den med sig.
    Gusten ska åka skidor på gympan å när jag ska packa in skidorna så ger remen med sig och jag har skidor och tavar under bilen i bilen och lite var stans..mutrar vidare. När jag sedan lämnar skolan så börjar bilen varna för fulla muggar, då upptäcker jag att gusten har provat öppna sin dörr men inte fått upp den men inte kunnat stänga den helt. Jag tänkte att jag skiter i det och kör med öppen dörr till jobbet, men tror du bilen ger med sig. Jag orkar inte lyssna så det är bara att stanna efter vägen och börja rycka å skaka bilen till dören går igen..

    Tror ni det kav vara en god ide att köpa en lott i dag

    Träningen går uselt om man inte räknar med skottningen då

  • Maddisen80

    Mickans det är ju inte bra att ni hade försovit er ,men sånt händer ibland Har ni mycket snö eller ? Skoj att åka skidor de saknar jag . Ja jag tycker du ska köpa en lott du kanske få tur ?=)

  • mickans

    ja, en sådan här vinter kan jag inte komma ihåg att vi haft på myket länge. På vädret säger de att det är över 75 cm snö här och det stämmer...Så myket snö blir det


    Maddisen80 skrev 2009-02-24 12:59:52 följande:
    Mickans det är ju inte bra att ni hade försovit er ,men sånt händer ibland Har ni mycket snö eller ? Skoj att åka skidor de saknar jag . Ja jag tycker du ska köpa en lott du kanske få tur ?=)
Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra