• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Här peppar vi varandra att gå ner i vikt. Många eller få kilo spelar ingen roll. I den här tråden pratar och babblar vi, peppar varandra och delar recept. Nya och gamla deltagare är välkomna.

    Här är länken till mått- och viktlistan (bara lista inget prat):
    www.familjeliv.se/Forum-5-64/m38408309.html

    Den gamla tråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m36150332.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-23 09:21
    Här är den nya vikt- och måttråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m41742916.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-09 09:22
    Länk till ny pepptråd:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m42162401.html

  • Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra
  • morrontrött

    mmm, va gott det lät med fläskfilén, mickans! det måste jag testa nån dag. fast tyvärr är jag oxå ganska dålig på att tillaga kött men det är väl bara o testa.

  • morrontrött

    oj, det är ju jättelänge att ha haft mens sedan 10 feb?!
    jaha till psyk. vill h*n lägga in dig där?

    du får gärna skicka hit lite mens för jag har inte sett röken av nån på 1½ år. jag ammar fortfarande så de e väl därför men min tjej e 8 månader och den får gärna komma tillbaka nu.
    jotack jag mår bara bra.

  • Sigrid

    På dop får man frossa i gofika.
    En promenad är bättre än ingen promenad, så det är bra jobbat.


    morrontrött skrev 2009-03-02 21:21:14 följande:
    dom där tunnbrödsrullarna ska jag ta och testa. det lät väldigt gott och enkelt! i helgen hade vi dop med jättegott fika till. jag har inte haft en bra helg viktmässigt men annars var det mycket lyckat. idag har jag tagit tag i mitt liv igen jag var ute på trekvarts promenad. känns som en piss i havet, jag vill göra nåt mer nu. linrund: är du ny i tråden? välkommen i så fall. tankgirrrl: kul med nya byxor! grattis maddisen: hur gick det hos läkaren då? usch inte bra o inte kunna äta något.
  • Maddisen80

    morrontrött nä han vill väl att jag ska dit ofta 2 ggr i veckan och lära mig leva med smärtan för de har ju kogngitiv beteende terapi eller hur de stavas.

    Japp jag skickar gärna menstration till dig med posten. Vad bra att du må bra, så din tjej är 8 månader vad gulligt, då kan hon snart börja gå+

    skrev 2009-03-02 21:38:39 följande:


    oj, det är ju jättelänge att ha haft mens sedan 10 feb?! jaha till psyk. vill h*n lägga in dig där? du får gärna skicka hit lite mens för jag har inte sett röken av nån på 1½ år. jag ammar fortfarande så de e väl därför men min tjej e 8 månader och den får gärna komma tillbaka nu. jotack jag mår bara bra.
  • Sigrid

    Jaha, så är sonen hemma och är sjuk idag (förkylning). Det är jätte synd om honom, men jag kan inte låta bli att vara egoistisk och tänka att jag verkligen inte vill bli sjuk igen.

    Eftersom jag är hemma med honom idag så får jag tänka mig för lite extra noga vad jag stoppar i mig. Det är så lätt att "bara" ta något litet och så blir det en bit till och en bit till...

  • Sigrid

    Lycka till idag Maddisen. Det var väl idag du skulle till en privatläkare. Hoppas att du får hjälp nu.

  • Sigrid

    Jag är hemma med sonen idag också, men han mår mycket bättre så det blir nog dagis för honom imorgon. Igår var jag så duktig och stoppade inte i mig en massa onyttigheter fast jag var hemma och hade alla chanser i världen. Eftersom sonen sov större delen av dagen passade jag på att göra lite nytta hemma och det blev faktiskt några tvättmaskiner körda. Dessutom hade jag lite jäst i kylskåpet så jag ställde mig och bakade matbröd... Mmm det luktade jättegott i hela huset när de gräddades.

    Jag får se om det blir någon träning ikväll. Snuvan håller i sig och det är lite bökigt när min man jobbar och jag är hemma att hinna i tid till träningspasset. Annars brukar mannen hämta på dagis och jag går direkt från jobbet till träningen. Om jag inte tränar ikväll kanske jag tar en light-variant av träningspasset på träningsdvd:n som jag har, det är ju alltid något och så brhöver jag inte ta i maximalt när jag är hemma heller. Går jag på passet har jag svårt att inte ta i för fullt.

  • Maddisen80

    Sigrid jag skulle vara på citykliniken i lund kl 8.40 men va där 8.00 gick jag på toa och skulle kissa så stod kirurgen utanför och frågade om jag var madelene :) så jag kom in direkt , han var underbar han ska ta och göra en ny skiktröntgen ,sen göra en vanlig röntgen när jag har som ondast ,sen gastroskopi igen sen även ultraljud + att han tog 7 rör med blodprov idag + ett urinprov som visade att jag hade blod i urinen

    Vi pratade en timme han tog sig tid

  • Maddisen80

    Sigrid vad bra att din son mår bättre ,inte roligt när man är sjuk. Vad duktig du var som inte stoppade i dig något onyttig du ska vara väldig stolt.

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra