• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Här peppar vi varandra att gå ner i vikt. Många eller få kilo spelar ingen roll. I den här tråden pratar och babblar vi, peppar varandra och delar recept. Nya och gamla deltagare är välkomna.

    Här är länken till mått- och viktlistan (bara lista inget prat):
    www.familjeliv.se/Forum-5-64/m38408309.html

    Den gamla tråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m36150332.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-02-23 09:21
    Här är den nya vikt- och måttråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m41742916.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-09 09:22
    Länk till ny pepptråd:
    www.familjeliv.se/Forum-11-258/m42162401.html

  • Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra
  • Tankgirrrl

    hej allihopa! jag är jätteförkyld! och idag ska jag åka till min mamma i gnesta! wiie! men jag kan nog vila en massa där!
    var på allergicentrum med adora så nu vet vi varför hon varit så dålig! hon är allergisk mot råg, vete ägg och mjölk...
    dessutom blev min sambo av med jobbet igår på förmiddagen innan allergicentrum, så igår tryckte jag i mig en semla, pizza och godisfrågan är till vilken nytta, men det kändes bra då...

  • Maddisen80

    tankgirrl inte roligt att vara förkyld, jo du måste vila när du är sjuk . usch tråkigt att sambon blev av med jobbet.

  • Sigrid
    Tankgirrrl skrev 2009-03-06 07:05:03 följande:
    hej allihopa! jag är jätteförkyld! och idag ska jag åka till min mamma i gnesta! wiie! men jag kan nog vila en massa där! var på allergicentrum med adora så nu vet vi varför hon varit så dålig! hon är allergisk mot råg, vete ägg och mjölk... dessutom blev min sambo av med jobbet igår på förmiddagen innan allergicentrum, så igår tryckte jag i mig en semla, pizza och godisfrågan är till vilken nytta, men det kändes bra då...
    Nej, vilken dag du hade. Vad jobbigt att Adora är allergisk, men det är ju bra att ni nu vet om det så att hon kan få rätt kost och inte behöver vara sjuk. Trist att din sambo blev av med jobbet, hoppas att det löser sig med ett nytt snabbt.

    Jag förstår om du åt en massa gott igår, det skulle jag också ha gjort.
  • Sigrid

    Hur mår ni tjejer?

    Jag hade som plan att jag skulle klara mig utan nässpray inatt, men vid 3-tiden och fick panik. Så det var bara att gå upp och spraya.

    Nu håller jag på att baka. Bakar Foccacia med svarta oliver och soltorkade tomater och Bagels. Hoppas att det blir gott.

  • Sigrid
    Sigrid skrev 2009-03-07 12:42:46 följande:
    Hur mår ni tjejer? Jag hade som plan att jag skulle klara mig utan nässpray inatt, men vid 3-tiden och fick panik. Så det var bara att gå upp och spraya. Nu håller jag på att baka. Bakar Foccacia med svarta oliver och soltorkade tomater och Bagels. Hoppas att det blir gott.
    "Vaknade vik 3-tiden och fick panik" skulle det ju stå.
  • Linrund

    Hej!

    Är det någon fler som går ner i vikt men inte minska någonting i cm runt kroppen?
    Jag får stadigt (men sakta) ner i vikt men jag är fortfarande lika tjock runt kroppen.
    Hoppas det händer något med det till nästa helg för då ska jag på två stycken stora fester eftervarandra och vill då se smal och snygg ut.

  • Sigrid

    Linrund:
    Jobbigt att det inte syns i cm, men du vet ju i alla fall att du gått ner i vikt. Jag håller tummarna att du du minskat lite till nästa helg.

  • Maddisen80

    Sigrid
    Jag mår inte alls bra ,har jävligt ont i höger sida av buken och mår jätteilla så jag gråter , men ska ringa min familjeläkare på måndag om buksmärtorna ev har jag uvi. Tråkigt att du är förkyld, så du bakar skojigt ,de klart de kommer gå bra,

  • Sigrid

    Maddisen:
    Mina krämpor känns ju löjliga jämfört med dina och ändå klagar jag. Jag vet ju att förkylningen går över till slut.
    Usch, vad jobbigt att du har så ont. Går det inte att komma i kontakt med någon innan måndag? Det är ju långt tills på måndag.

    Ja, baka är kul tycker jag. Bagels är gott, men tyvärr blev mina lite konstiga den här gången. Men absolut ätbara. Foocacian blev jättegod. Känns kanske inte som den nyttigaste dagen: Till frukost: smörgås och te. Till lunch: Bagels. Till mellis: Foccacia. Till middag: Paj
    Men, men... det är ju i alla fall lördag.

    Sonen fick ett par skidor av grannen idag så vi var ut på gården och teståkte. Han var så duktig. (men det tycker väl alla mammor om sina barn förståss).

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra