Inlägg från: Little Ms Chatterbox |Visa alla inlägg
  • Little Ms Chatterbox

    Små barn med ADHD (1-5 år)

    TS--> Det behöver ju inte vara just ADHD som ditt barn har, det kan ju vara någon annan npf. Tex Asperger eller hfa. Jag har läst flera inlägg här i tråden och kommer inte ihåg vilka som är dina så kan inte peka på något specifikt.
    Har du testat att ge Omega-3?

    Vi tyckte vår son (6½ år) passade in på ADHD beskrivningen för ca 2 år sen man han har ändrat sig lite nu, till både gott och ont. Har vara väldigt hyperaktiv i fingrarna förr men det har ändrat sig till att bli det mer i benen, tex tycker han att bästa stället att sitta på en soffa är på ryggstödet, vi har soffan framför ett panoramafönster och en vick bakåt ligger han nog på altan.
    När han började F-klass nu i höstas tyckte personalen att han hade svårigheter med det sociala med kompisar och koncentartionen, bla, det var mer saker. Så nu har vi fått tid till BUP för utredning, hade tid förra veckan men dottern var sjuk så vi kunde inte lämna bort henne. Så i mitten av januari gör vi ett nytt försök.
    I vår kommun finns något som kallas Elevhälsan och dit går min som 1ggr/mån för att träna motorik. Han är inte regelbunden i sitt rörelsemönster. Om det hänger ihop med ev diganos eller om det kommer från att han är född 10 v. för tidigt vet vi inte.


    Nu är det en ny Omega-3 tråd! www.familjeliv.se/Forum-5-95/m39439172.html
Svar på tråden Små barn med ADHD (1-5 år)