• Nayeli
    Äldre 31 Jan 15:28
    1568143 visningar
    6299 svar
    6299
    1568143

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    Är det någon som vet om det finns någon statistik över hur många som drabbas av framfall efter förlossning. Efter att ha sökt runt på nätet så känns det som att det är mycket vanligare än vad jag trodde.

  • Nayeli
    Äldre 5 Feb 12:19
    Mullemonster skrev 2009-02-05 11:57:35 följande:
    Hej allaHar haft lite datorstrul men nu är jag tillbaka. Vill tacka för stöttningen, detta är en mkt bra tråd.Fick fantastiskt goda nyheter hos läkaren. Det visar sig att livmodern sitter där den ska men de har missat att sy efter förlossningen vilket har resulterat i att en de av slemhinnan nu hänger ner och är precis i slidöppningen. De sydde batra ytterst lite på mig men nu känns det som om de kanske inte tittade efter ordentligt.Så läkaren har skrivit remiss till KK, jag hoppas det går snabbt för jag är så öm och det skaver hela tiden samt blöder ibland.Så nu kniper jag som en galning för att träna musklerna där nere...
    Vad skönt att det går at åtgärda iallafall. Hoppas verkligen att du får tid snart.
  • Nayeli
    Äldre 17 Feb 07:31

    När jag surfade runt lite efter knipkulor häromdagen så stod det på flera ställen att man inte skulle använda knipkulor vid framfall, isåfall skulle man rådfråga bm först osv.
    Någon som vet varför man inte ska göra det? Jag hittade ingen förklaring.

  • Nayeli
    Äldre 17 Feb 09:13

    Forza skrev 2009-02-17 07:44:28 följande:


    Nayeli: Om man har slidväggsframfall lutar ju någon av slidväggarna inåt/nedåt. Om man då klämmer in en tung kula ovanför så kan jag tänka mig att den kan bidra till att "trycka ned" framfallet ännu mer. Men det är bara min teori...Greeneyes: Det låter lite deppigt, hoppas på att man ska kunna jogga en dag igen. Jag har inte testat än och kommer nog inte att göra det än på ett tag heller.
    ahh ja det låter ju rätt logiskt kanske.
Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder