• en blev två
    Äldre 7 Jan 22:00
    40081 visningar
    139 svar
    139
    40081

    Hur vet man när hemlängtan blir för stor? Hur ska jag veta?

    Jag känner igen jätte mycket av det du skriver. Jag har bott i Scotland i 12 år nu och har haft en hel del hemlängtan.
    Jag trodde faktiskt att det skulle bli värre när vi fick barn fast det har det faktiskt inte blivit, snarare tvärtom. Men det tror jag beror på att vi har haft en hel del besök hemmifrån, plus att jag har varit hemma en hel del. Efter att mamma har bott 2 veckor i vårat 97m stora hus så känns det skönt fast givetvis tråkigt när hon åker hem. Det som jag tycker funkar bäst är att bestämma när dom är här när vi ska träffas nästa gång, på så vis blir det inte lika jobbigt när man skiljs åt.
    Jag vet inte hur du känner men för mej så vet jag att det jobbigast är att min man aldrig har erbjudut sej att flytta hem till Sverige. Man vill ju att den som man älskar ska göra allt för att man ska vara lycklig och då borde dom ju kunna tänka sej att flytta hem.
    Jag har alltid tjata på att flytta hem men jag vet faktiskt inte hur jag skulle känna om G kom imorgon och sa att han ville flytta till Sverige????
    Som du sa, man målar ju gjärna upp Sverige till ett helt perfekt ställe att bo med barn och det tror jag faktiskt inte att det är.
    Är han helt emot att flytta hem eller skulle ni kunna prova att flytta hem på prov, om han får ett jobb osv?

  • en blev två
    Äldre 11 Jan 21:36
    #25

    Med vilket bolag kan man göra det?
    Jag har tvillingar på 16 månader och en pojk på 4 år. Jag skulle så gjärna vilja kunna flyga från Scotland till Sverige själv, så nu blir jag jätte nyfiken?


    Granada skrev 2009-01-11 16:53:16 följande:
    Man fâr faktiskt flyga med 2 men man mâste betala för barn över 2 âr för den ena och ha den andra i babyskydd tror jag....Hur som helst är det ju inte lätt att resa ensam med 2 sâ smâ. Om det nu inte har ändrats. Antar att bolagen kan ha olika regler ocksâ.
  • en blev två
    Äldre 11 Jan 23:23
    #28

    Men man måste ju vara en vuxen för varje infent när man bokar, det går inte att boka 2 infent på 1 vuxen biljett.


    SkiptonMaria skrev 2009-01-11 21:46:45 följande:
    en blev två skrev 2009-01-11 21:36:43 följande:
    med ryanair kan du flyga fran glasgow prestwick, de har inga restrektioner, min kompis flyger ofta med sina 3 sen de var pyttesma!
Svar på tråden Hur vet man när hemlängtan blir för stor? Hur ska jag veta?