Inlägg från: Anonym (Knöl) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Knöl)

    Någon som har haft bindvävsknuta i bröstet?

    Jag har en STOR knöl i bröstet, den är ca 11 x 2 cm ( hänger ner i nästan hela taxörat ). Jag får inte operera, den är helt ofarlig säger dom. Jag har dock värk och ångest för knölen...

  • Anonym (Knöl)

    Ja, den är jättestor, den finns i nästan hela bröstet.
    Jag har fått 3 olika utlåtanden faktiskt, dock på samma sjukhus om det nu har nån betydelse, alla säger att den kan vara kvar.
    Jag är bara rädd att det ska komma cancer i/runt den knölen, å kommr jag aldrig hinna märka det i tid..


    Anonym skrev 2009-02-08 18:53:31 följande:
    Anonym (Knöl) skrev 2009-02-08 13:24:28 följande:
    Oj! Det är ju jättestort! Tycker du ska be om ett 2a utlåtande, låter galet att man inte får operera bort en så stor. Gränsen ska gå vid 3 cm, då ska dom bort!
  • Anonym (Knöl)

    Jo, jag vet... Men jag är även orolig för hur bröstet kommer se ut efteråt, knälen sträcker ju sig genom HELA bröstet ( dom hänger rätt mycket numera =) ) och tar dom bort den kommer det verkligen bli bara en tom påse kvar... Och jag vill inte skönhetsoperera dom!


    EmiliaG skrev 2009-02-09 23:12:19 följande:
    Låter absurt om du ej får operera bort knölen om du mår dåligt av den! Möjlighet att söka upp specialitst privat eller kollat vad mödravården (MVC / BVC) säger, de har ju också läkare som är duktiga och kan skicka remisser!Värker den ska den absolut bort!! Och även eftersom du mår dåligt av den!! Oavsätt om den är ofarlig eller ej så orsakar den ju smärta och lidande, läkare som säger nej där bryter mot sin egen yrkesetik om de nekar att ta bort din smärta.
  • Anonym (Knöl)

    Brösten ser faktiskt rätt likadana ut nu, trots knälen, kanske att bröstet med knölen är liite större..

    Jag vill inte lägga in något i dom, men det känns olustigt att ha två bröst som ser helt olika ut, eller att bara förmiska båda efter att knölen tagits ut. Jag vill ju inte att dom ska bli pyttesmå!


    Anonym skrev 2009-02-10 16:43:57 följande:
    Anonym (Knöl) skrev 2009-02-10 16:40:08 följande:
    se det inte som skönhetsoperation, se det som rekonstruktion! Hur ser det andra bröstet ut? De kan inte låta ena bröstet vara helt tomt pga att man tar bort knölen om andra bröstet ser "normalt" ut.
Svar på tråden Någon som har haft bindvävsknuta i bröstet?