Inlägg från: Anonym (väninnan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    vad betyder egentligen tumör och cysta???

    Fick precis veta att en vän idag fått veta att hon har tumörer i levern och cystor på äggstockarna. Cancer och död är det enda jag tänker på när jag hör de orden.

    Kan tumörer i levern vara lindrigt?? Vad väntar henne nu?

  • Svar på tråden vad betyder egentligen tumör och cysta???
  • Anonym (Kaffedraken)

    Tack för ditt svar!

    Men vad är tumör om det inte är cancer, vad gör man då?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hon har haft mycket besvär med magen en tid. Hur kan hon ha fått veta att det är tumörer men inte veta om det är godartat eller inte? Usch, jag vill veta mer nu. Jag kunde verkligen känna hennes ångest över att inte veta vad som ska hända.

  • Anonym (Kaffedraken)

    någon mer som vill svara?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag har läst runt lite på sidor igår och fått ganska bra information. Men hittade mest info om metastaser i levern, info om cancer, osv men inte så mycket som kunde tala om för mig vad hennes fall kan vara. Hur kan hon inte veta själv. Hon är sjukvårdsutbildad och vet att det inte är särskilt godartat om det är cancer. Men om läkarna sett tumörer-borde det inte kommit mer info? Om risker osv, inte skicka hem henne till familjen med alla funderingar och med ordentlig dödsrädsla.

  • Anonym (Kaffedraken)

    På fl finns ju alla typer av människor. Så jag tänkte att jag kanske kunde få lite snabb info av någon som vet, inte de som gissar. Tack för era svar!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Är det mig du blir less på? I så fall har du missuppfattat det. Jag är en kunskapssökande person som samtidigt som jag skrev här satt och läste på cancerfondens sida bl.a. Inte alls så att jag skulle förlita mig och rätta mig efter det jag läser på fl. Bara ett komplment från folk som kanske varit i situationen. Det jag allra mest hade hopapts på var att just få ltie hopp. Någon som kanske skrev att han/hon fått just samma första bud, om tumörer i levern, trott på allvarlig cancer direkt men att det sedan visade sig vara något som var lätt att bota. Eftersom min vän just nu är väldigt orolig kanske det hade hjälp lite för stunden med en och annan solskenshistoria!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Det är ju just det som är grejen, jag vet inget!! Och jag vet inte heller hur mycket hon vet? Hon orkar inte prata nu!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag är egentligen inte ute efter mer än det jag fått veta. Att veta att det inte behöver betyda döden räcker för mig just nu. För jag vet itne tillräckligt och vet att cancer i levern int eär bra, svårbehandlat. Att veta att det inte behöver vara elakartat osv betyder att det finns en chans att svaret hon får är positivt!

Svar på tråden vad betyder egentligen tumör och cysta???