• cachew

    ...jävla ”Äntligen Gravid”-tråd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Del V

    Här går vi och väntar på mensen. Vanliga känningarna så här dagarna innan. Den kan få komma redan nu så är det avklarat :)

  • cachew

    Nix, ingen bebbe den här månaden. Och mensen bara 1½ dag för tidigt, jämfört med förra månaden då den var typ 5 dagar för tidig. Alltid något :)

    BIM-lista:
    13/11 - alaanna /juni -07
    2/2- helenas83 / juni-06 (1 barn, född 05)
    8/2 - PillanPernilla/ maj -04
    9/2 - zinna80/ sommaren-07
    14/2 -Man ska va glad och snäll / jan -04
    23/2 - drömmaromsmått / sept -05
    27/2 - cachew / juli -06

    Uppdatera Er, tack! =o) (rensas bort 7 februari):

    Tuss84 / juli -07 / Ingen aning om BIM, beror på hur bra behandling går!
    ??/?? - Fidget / maj -06
    ??/?? - Lintias / Jan -08
    ??/?? - Miasunset / sep-07
    13/11 - alaanna /juni -07

    ÄNTLIGEN LYCKATS / försökt sedan... / lyckades...:
    Tintalle / aug -07
    Frila2 / sen dec -07
    Tokmia / sen aug -06 / aug -08
    Dagdröm / sen nov -06 (med 2 mf) / juli -08
    Moviefreak / aug -06 (2mf, 1x) / sept -08
    Erica86/feb -07/ okt-08
    Fru Åkesson/juli-07 (1 mf) /okt-08
    Drutten01/juni -07 / nov -08

  • cachew

    kotten 09 skrev 2009-02-01 20:09:48 följande:


    Lägger inte heller till mig i nån BIM lista eftersom vi kört igång med IVF karusellen. Första spraydagen idag, så nu ÄNTLIGEN är vi igång!!!! =)
    Hållar alla mina tummar och tår!
    Kram
  • cachew

    Har inte skrivit på ett tag, har inte riktigt haft energi. Tänkte mycket på det där ni skrev med att välja att inte skaffa barn. Min första tanke var att nej aldrig i livet att jag kan tänka mig ett liv utan barn. Men jag har nog tänkt om lite. Denna månad blev det inget mys vid ÄL eftersom maken var magsjuk precis när det begav sig, och då vart det inget rumlande i sängkammaren :) Sen äter jag just nu antiinflammatorisk medicin. Så denna månad blir det inget. Och det känns ganska befriande, om jag ska vara ärlig. Denna månad vet jag att chansen att bli gravid är totalt obefintlig och det känns ganska skönt. Andra månader så hoppas man ju alltid, även om chansen är minimal.

    Hänger ni med i mitt svammel? :)

  • cachew

    Jag måste bara berätta att jag är lite nöjd med mig själv :) och behöver lite stödjande hurra-rop :)

    Jag försöker ju gå ner i vikt och det är inte så lätt. Och jag är en gotte-råtta, som knappt klarar sig en dag utan något sött. Men denna vecka har jag: I tisdags var jag på kurs hela dagen, med en skål Marianne-kolor framför mig hela dagen, tog inte en enda. I onsdags hade jag ett möte på jobbet där en hade tagit med sig en 200-gr-schweizernöt (min favvo), och jag tog inte en enda bit.

    Jag är så jäkla nöjd med mig själv och ville bara förmedla det :) Dessutom har jag mens och då brukar gotte-råttan i mig vara 10 gånger så galen och påminnande :)

    Nu vet jag att jag kan stå emot, och det känns som en seger!

  • cachew

    Tack för peppningen! Känns riktigt bra och jag känner mig ovanligt full av sinnesfrid. Denna helgen har min mamma varit på besök och vi har vart på stan, promenerat, ätit gott och druckit vin. En toppenhelg!

    Hoppas ni alla får en bra vecka. Min kommer tillbringas på resande fot. Är ute och reser i tjänsten under veckan och kommer se Arlanda flygplats 3 gånger :(

    Kom på att jag skulle uppdatera vår lista :)

    BIM-lista:
    2/3- helenas83 / juni-06 (1 barn, född 05)
    4/3 - Tuss84 / juni-07 (1 mf juli-08)
    23/3 - cachew / juli -06
    ?/5 - drömmaromsmått / sept -05

    Uppdatera Er, tack! =o) (rensas bort 25 februari):
    13/11 - alaanna /juni -07
    14/2 -Man ska va glad och snäll / jan -04

    ÄNTLIGEN LYCKATS / försökt sedan... / lyckades...:
    Tintalle / aug -07
    Frila2 / sen dec -07
    Tokmia / sen aug -06 / aug -08
    Dagdröm / sen nov -06 (med 2 mf) / juli -08
    Moviefreak / aug -06 (2mf, 1x) / sept -08
    Erica86/feb -07/ okt-08
    Fru Åkesson/juli-07 (1 mf) /okt-08
    Drutten01/juni -07 / nov -08

  • cachew

    Jag fick reda på igår att jag har något låga (eller förhöjda, kommer inte ihåg) värden av något hormon som bildas i sköldsörteln. Läkaren sa att jag ska kallas om 3-6 månader igen för nytt blodprov så man får se om värdet har förändrats. Jag frågade inte så mycket på telefon, men kikade på nätet när jag kom hem. Vart nog lite paff.

    Då såg jag att detta kan leda till svårigheter att bli gravid. Maken tyckte att jag skulle begära att få medicinera detta direkt (gott att det var han som tyckte det, kände jag). Men jag blev nog lite ställd. Tänkte ringa i veckan igen, och be att få komma ganska snart och lämna nytt blodprov (det är en månad sedan jag lämnade det förra).

    Anledningen till att jag var på vårdcentralen var att mina händer domnar och jag har ont i mina händer, misstänkt karpaltunnelsyndrom. Så detta med hormonerna hade jag inte i åtanke överhuvudtaget. Det var nog därför jag blev paff.

    Och sen tänkte jag vidare att tänk om jag får mediciner och den här hormonhalten blir bra, men att jag ändå inte blir gravid. Hoppet byggs ju liksom upp, att detta är det där lilla felet som gör att vi inte blir gravida.

    Det blev långt detta. Kände att jag bara ville skriva av mig. Jag ska ringa vårdcentralen nästa vecka och be att få komma dit snart igen. Jag sa aldrig till läkaren att vi försöker bli gravida, visste inte då att det hade betydelse. Dessutom satt jag i bilen och var lite mer koncentrerad på körningen än att komma ihåg allt läkaren sa.

    Nu ska jag sluta :) Det verkar ju bara bli ett längre inlägg.

    Ha en riktigt bra dag, tjejer!

Svar på tråden ...jävla ”Äntligen Gravid”-tråd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Del V