• Fru Åkesso­n
    Äldre 30 Jan 09:46
    13488 visningar
    357 svar
    357
    13488

    ...jävla ”Äntligen Gravid”-tråd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Del V

    Väntar på mitt kärleksmirakel varje minut
    Vi testar framifrån, bakifrån, in och ut
    Kudde under rumpan , äl-test och folsyra äter jag
    ?Inte älska nu älskling, bara var tredje dag??

    Blir så trött på alla tips, ?lycka till? och råd
    Samt jävla ?Äntligen Gravid?-tråd
    Blir så trött på ?jag plussade med en gång?
    Eller ?jag fick vänta i TVÅ månader ? väntan var lång?

    Blir så trött på ?ska ni inte skaffa barn snart??
    ?Jo, visst, bara beställa ? klappat och klart!?
    Blir så trött på ?tänk på något annat, slappna av?
    Det är ju lätt när man blivit FamiljeLiv.se-slav

    När är det min tur att kräkas och må illa
    Bristningar, ömma bröst ? det skulle jag gilla
    Vill också göra min sambo till stolt pappa
    Och höra ett litet, litet hjärta i min mage klappa?
    Av: Fru Åkesson

    Välkommen till del 5 för denna tråd!!! Vi som samlas här har åtminstone försökt bli gravida längre tid än det berömda snittet på 7 månader.
    Här får man vara avundsjuk, tycka att allt är orättvist; det är helt okej att tappa hoppet ibland.

    Meningen är inte att vi ska ?deppa? ihop, men ibland hjälper det att skriva av sig lite och veta att man är långt ifrån ensam. Naturligtvis hoppas vi att ALLA kommer härifrån inom rimlig tid; hoppandes med det där PLUS:et i handen och lyckorus i hela kroppen.

  • Svar på tråden ...jävla ”Äntligen Gravid”-tråd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Del V
  • Äldre 24 Feb 22:37

    Det kanske skulle åkt in lite citattecken i min text. Det är inte jag som tycker man är bättre om man har barn om inte det framgick,,,

  • Äldre 24 Feb 22:39

    Förresten - Fru Åkerlund: Hade de nån förklaring till varför det visade pos på ÄL-test trots att du inte hade ÄL?

  • Äldre 24 Feb 23:38

    man ska va glad och snäll: Även om man får positivt på ÄL-tester betyder inte att man har ÄL.
    man har hormonstegringarna men det släpper inget ägg, det gäller vissa med pco om jag inte minns fel och det kan hända om ägg inte mognar i tid (har jag för mig) men som jag försöker få fram i mitt svammlande ett utslag på ÄL-testerna betyder inte alltid ÄL.

  • Äldre 25 Feb 06:39

    Man ska vara glad och snäll: Bra inlägg! Du har helt rätt i att - ha barn är ett fritt val! Men många verkar inte se det så, många som redan har barn alltså. De "skaffar" dessa barn för att man "måste" - det hör till att ha barn, har man inte barn är man inte NORMAL! Men sen när de väl har barnet så klagas det till höger och vänster!! Ursch, då blir man irriterad!!!!

    Tråkigt att du tog våra inlägg ovan som negativ kritik mot er andra, det var inte menat så...

  • Fru Åkesso­n
    Äldre 25 Feb 08:11
    Man ska va glad och snäll skrev 2009-02-24 22:39:39 följande:
    Förresten - Fru Åkerlund: Hade de nån förklaring till varför det visade pos på ÄL-test trots att du inte hade ÄL?
    Jag antar att du menar mig, FRU ÅKESSON Glad
    Det är tydligen ganska vanligt, speciellt om man har PCO att ÄL-testen visar fel. Ett ÄL-test visar ju bara att stegringen av LH-hormonet, men det visar ju aldrig att ett ägg verkligen släpper.
    Vårt mirakel beräknas titta ut 15 juli 2009
  • mammaN­ena
    Äldre 25 Feb 13:13

    Jag menade ju självklart inte att det som skrivs e tråkigt, utan just att det inte skrivs. För några överskrifter bakåt i tiden, om man inte hade varit inne och läst på 1 hel dag, då kunde man få gå tillbaka 3-4 sidor för att hinna läsa i kapp. Och det va inte bara prat om hur vida man hade äl i morgon eller om det va bim om 1 vecka. lite av varje helt enkelt.
    Självklart att tråden blir deppig om man bara pratar om att "nähä vi lyckades inte denna gången heller" eller "nähä nu va det magsjuka vid äl, så vi fick inte till det" Om man tänker tillbaka. Ni som började för.. ja säg 1 år sedan. känns det verkligen som det redan gått 1 år? Vi höll på i 4 år för att få Mia, och nu har vi snart försökt i 3 år. Men om jag tänker tillbaka, så känns faktist inte tiden så lång.
    Nu kanske jag bara pratar för mig själv, ville bara få det skrivet. Jag har nog bara börjat acceptera att det e så här det är.. Vi ska åter igen försöka bli kontakt familj/ foster familj. vi försökte för 2 år sedan, men vi va nog för unga och skulle väll enligt dom ha fler barn, för det har ju alla "normala" svensson. Hoppas på nu när jag e 26 att dom accepterar att även "yngre" vill bidra med att hjälpa barn. Dom hörde iaf inte av sig mer då för 2 år sedan. men kanske denna gången..

  • Lilla fröet
    Äldre 25 Feb 16:17

    vi började försöka igen för 1 år sen, innan dess tog det 4½ år innan vi fick våran tjej, ärligt talat så känns det aldrig som man klev ur karusellen, även om neslagen på nåt vis inte kändes lika hårt denna gången som då vi inte hade några barn ,kanske låter konstigt.

    Men jag hoppas på att vi ska kunna ge våran dotter ett syskon nån dag!


    Mamma till världens finaste tjej (vill du kolla hos mig så säg till
  • Elly
    Äldre 25 Feb 19:44

    Men alltså. tråden heter Jävla äntligen gravid-tråd och som TS skriver "Här får man vara avundsjuk, tycka att allt är orättvist; det är helt okej att tappa hoppet ibland". Man måste ju få skriva också om det som känns jobbigt. Jag säkte mig till den här tråden för att alla andra lät så himla positiva jämt. Håller med "Man ska va gla och snäll". Man känner sig inte välkommen om man inte är på topp. Och Helena, alla andra har inte accepterat sin situation. Jag har inte accepterat, jag ska HA barn. Så låt míg få tappa hoppet ibland utan att behöva må dåligt för det också. Elly

  • mammaN­ena
    Äldre 25 Feb 20:06

    Självklart så tycker jag oxå att man ska skriva när allt känns piss och att världen går under. Men det skrivs BARA om detta.
    Men visst. är det så, så kan väll jag leta ny tråd isf. om jag nu inte får skriva vad jag tycker, bara för att jag nu äntligen kommit över det (tror jag).
    Och jag skrev inte att man aldrig skulle få tappa hoppet. Det har jag väll oxå gjort under mina 7 år som jag har hållt på..

    Sen förstår jag inte vad du menar med "Håller med "Man ska va gla och snäll". Man känner sig inte välkommen om man inte är på topp."

    Menar du att jag skrev att ni inte va välkomna för att ni inte bara skriver positiv? isf tycker jag att du ska läsa igenom igen va jag skrivit.


    Elly skrev 2009-02-25 19:44:14 följande:
    Men alltså. tråden heter Jävla äntligen gravid-tråd och som TS skriver "Här får man vara avundsjuk, tycka att allt är orättvist; det är helt okej att tappa hoppet ibland". Man måste ju få skriva också om det som känns jobbigt. Jag säkte mig till den här tråden för att alla andra lät så himla positiva jämt. Håller med "Man ska va gla och snäll". Man känner sig inte välkommen om man inte är på topp. Och Helena, alla andra har inte accepterat sin situation. Jag har inte accepterat, jag ska HA barn. Så låt míg få tappa hoppet ibland utan att behöva må dåligt för det också. Elly
  • hemlig­hetsfu­ll 84
    Äldre 25 Feb 20:40

    Inte för att jag har skrivit här så mycket men jag har läst en del i denna tråden. Sökte mig till denna tråden just för att man ville ha en tråd där alla låg någorlunda på samma plan och en tråd där den inte bara handlade om stressen om BIM och ÄL. Skönt att läsa diskussioner som t.ex. det här med vad gör man om man inte kan få barn och man har tänkt på det eller inte o.s.v.

    Sen är det ju självklart att BIM och ÄL härjar och är viktigt i ens liv just nu med allt vad det innebär, väntan och besvikelse m.m.

    Men hallå varför tjafsa alla trådar har ner och uppgångar men tyvärr så är det också lätt att en tråd dör ut om den inte hålls igång på ett bra sätt. Och det hoppas jag inte att tråden dör ut...

Svar på tråden ...jävla ”Äntligen Gravid”-tråd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Del V