• Äldre 7 Feb 21:15
    41232 visningar
    40 svar
    40
    41232

    Vad händer om man blivit polisanmäld?

    Anonym skrev 2009-02-07 21:09:39 följande:
    men vad tror ni om mitt fall då efter den beskrivningen som jag lämnade nyss?
    Egenmäktighet med barn innebär kidnappning, fast så heter det ju inte när det gäller ens eget barn. För att sådant ens ska komma på tal så ska du t.ex. ha flyttat med barnet till okänd ort, utan att informera fadern och sedan undanhålla barnet från fadern.
    Det du gör nu är att skydda ditt barn, och det är man SKYLDIG att göra oavsett gemensam vårdnad eller ej!

    Det där kommer han inget vart med.
  • Äldre 7 Feb 21:25
    #21
    Anonym skrev 2009-02-07 21:21:51 följande:
    Ja det var så Familjerätten sa till mig när jag varit där och pratat. (H*n har aldrig velat komma dit på samtal ihop med mig eller ensam heller. )Att jag har skyldigheter att skydda mitt barn och att miljön hos h*n inte var bra för vårt barn just nu. Så säger även mitt barns kurator som h*n går till varannan vecka. Att jag ska hålla barnet därifrån för det är skadligt för h*n att åka dit.
    Utifrån det du skrev, så gör du HELT rätt! Vill han anmäla dig så kan han givetvis göra det, men han kommer ingen vart med det. Var lugn
  • Äldre 8 Feb 18:03
    #24
    Anonym skrev 2009-02-08 10:40:58 följande:
    Guuud h*n ringde och terroriserade oss fram till halv tolv inatt, då stängde vi av mobilerna.
    Polisanmäl för trakasserier, så ska ni inte behöva ha det!
  • Äldre 8 Feb 19:07
    #27
    Anonym skrev 2009-02-08 18:58:06 följande:
    Ja man har ju god lust att göra det, men jag tycker det här är så fånigt att jag känner att det bara blir som att man ger igen om man polisanmäler.Förstår inte varför h*n inte kan se till barnets bästa och ta tag i sina problem istället så skulle allt detta vara ur världen och ingen skulle behöva polisanmälas!! Fortsätter trakasserierna per telefon så får vi ju dock anmäla, jag kan inte tillåta att h*n ringer och stör hela min familj nattetid. Där får gränsen ändå gå. Men jag hoppas det bara var en engångsföreteelse och att h*n var så himla full att h*n inte kunde behärska sig.Idag har det varit knäpptyst istället....antingen ångrar h*n sig eller så sprider h*n nya planer på hur h*n ska göra så jag ligger "risigt till" som H*n sa i telefonen till mig när h*n hade polisanmält mig.
    Jag vet precis hur du har det, har suttit i en likadan situation. Men saken är den att det faktiskt ÄR trakasserier, och en polisanmälan kanske kan få denna person att inse vad h*n pysslar med! Dessutom är det bra om du redan har en anmälan utifall att detta, eller något annat (kanske värre) skulle hända igen.
  • Äldre 8 Feb 19:57
    #29
    Anonym skrev 2009-02-08 19:10:02 följande:
    Jag ska ringa FR imorgon och höra vad de säger och tycker jag ska göra. Får hoppas de har något bra att komma med som kan hjälpa mig i den här otroligt jobbiga situationen.
    Gör det! Jag önskar dig all lycka till... Vet att något som detta är oerhört jobbigt och att det tar mycket energi. Hoppas att det löser sig för er!
Svar på tråden Vad händer om man blivit polisanmäld?