• Anonym
    Äldre 2 Mar 12:02
    28682 visningar
    217 svar
    217
    28682

    Får soc neka en mat-pengar?

    Jag har inga pengar till mat för denna månaden. Skickade kontoutdrag och räkningar till socialen samt att de har fått se hur mycket jag får in respektive måste betala denna månaden. Har inga pengar alls kvar till mat.
    Sökte bidrag så jag kunde köpa mat och har bara mat kvar för idag. Fick hem ett mottagarbevis och har varit och hämtat det, där de har nekat mig bidrag till mat.

    Får dem verkligen göra så? Jag kan ju inte överleva utan mat!

  • Svar på tråden Får soc neka en mat-pengar?
  • Anonym
    Äldre 6 Mar 16:52
    Svar på #191
    varför i hela fridens avslutade du ditt konto bara för att återuppstå?
  • Polly S
    Äldre 6 Mar 16:53
    Svar på #191
    nej, de blir inte bortplockade för att de är OT, det får man numera vara.
    de blir bortplockade för att du bryter mot FLs regler.
    Tingelingtinga skrev 2009-03-06 16:51:40 följande:
    190: Svar,seriöst: eftersom mina inlägg som vänt sig till andra än TS, blir bortplockade som OT (någon anmäler dem?) vänder jag mig endast till TS.
  • Tingel­ingtin­ga
    Äldre 6 Mar 17:08
    Polly S skrev 2009-03-06 16:53:18 följande:
    nej, de blir inte bortplockade för att de är OT, det får man numera vara.de blir bortplockade för att du bryter mot FLs regler.
    Jag blev bortplockat p.g.a OT.
    Jag är här--- förresten, det har jag redan svarat på, blev bortplockad omedelbart:OT som motivering.
  • Polly S
    Äldre 6 Mar 17:18
    Svar på #194
    konstigt, efter vad som står i andra trådar verkar det vara OK med OT, men jag vet ju att det du skrev bröt mot reglerna.
    varför reggade du av dig?
  • Tingel­ingtin­ga
    Äldre 6 Mar 17:23
    Polly S skrev 2009-03-06 17:18:02 följande:
    konstigt, efter vad som står i andra trådar verkar det vara OK med OT, men jag vet ju att det du skrev bröt mot reglerna.varför reggade du av dig?
    ..reggade av?
    Jag gör ett föresök att svara, även om samma svar blev bortplockad tidigare i dag: jag är här för att kunna bevaka att de inlägg jag skrivit tas bort. Och för att det tydligen fungerar så att  någon/några fortsätter svara en avregistrerad medlem.

    Jag blev illa åtgången igår, jag vill helt enkelt bara avsluta det hela och se  till att "det" försvinner.
  • sasssy­y
    Äldre 6 Mar 17:41

    man kan fortfarande svara en kommentar även om den är skriven av en avreggad medlem. På samma vis som man kan fortsätta i en tråd även om TS har avslutat sitt konto här.
    Du kommer alltså - om du vill bevaka saken- bli sittandes här i evighet, egentligen. Fast trådar stängs automatiskt för kommentarer efter 3 månader.

    Detta blev dels lite OT, men svar på ditt inlägg och därmed måste jag också -tydligen- be om ursäkt för att jag svarar dig Tingelinga eftersom jag tydligen inte får det för dig.. annars kunde jag gett dig infon via inboxen men jag får ju inte skriva till dig heller...

  • lokiss­e
    Äldre 6 Mar 17:45
    Tingelingtinga skrev 2009-03-06 17:23:04 följande:
    ..reggade av? Jag gör ett föresök att svara, även om samma svar blev bortplockad tidigare i dag: jag är här för att kunna bevaka att de inlägg jag skrivit tas bort. Och för att det tydligen fungerar så att  någon/några fortsätter svara en avregistrerad medlem.Jag blev illa åtgången igår, jag vill helt enkelt bara avsluta det hela och se  till att "det" försvinner.

    Pa vilket sätt blev du hart atgangen? att man inte far gjöra vissa saker star i reglerna dessa regler gäller för alla här att man kan raka pa en varning eller bli av med sin anonymitet  eller inte fa svara i tradarna pa en vis tid är helt normalt och jag tror att alla rakar ut för det nagon gang. att inläg blir bortplockat är väll inget hämskt.


    och om du skriver nya saker hela tiden sa maste du ju vaka över dom och sa vidare i all evighet


    De omnibus rebus et nonullis aliis
  • Tingel­ingtin­ga
    Äldre 6 Mar 17:51
    sasssyy skrev 2009-03-06 17:41:41 följande:
    man kan fortfarande svara en kommentar även om den är skriven av en avreggad medlem. På samma vis som man kan fortsätta i en tråd även om TS har avslutat sitt konto här.Du kommer alltså - om du vill bevaka saken- bli sittandes här i evighet, egentligen. Fast trådar stängs automatiskt för kommentarer efter 3 månader.Detta blev dels lite OT, men svar på ditt inlägg och därmed måste jag också -tydligen- be om ursäkt för att jag svarar dig Tingelinga eftersom jag tydligen inte får det för dig.. annars kunde jag gett dig infon via inboxen men jag får ju inte skriva till dig heller...
    Ja, det är ju lite speciellt här. Annars gäller att en avregistrerad medlems inlägg försvinner.
    Jag kommer inte att bli kvar här i evigheter ---.

    Jag har fått tillsägelser för att jag resonerar lite annorlunda än majoriteten här. Det tolkar jag som att jag  inte bör vara här.

    Och det gör ju inte särskilt ont. Jag har testat den här sajten nu, för att  bedöma om den är något vi kan rekommendera på vår arbetsplats, för klienters räkning.

    Svaret blev: nej. Här skall inte känsliga själar vistas. --- {#lang_emotions_cool} Resonemanget med moderator är inte helt avslutat.  Men det lutar åt ett fetgåbort för Fl.
  • Polly S
    Äldre 6 Mar 17:54
    Svar på #199
    fast din lösning på TS problem kändes mkt kortsiktig och jag tyckte DU gick hårt åt de som inte tyckte som du.
    "ge en man en fisk (eller 500 pix? ) och han är mätt en dag, lär honom fiska och han är mätt resten av livet" -så känns det.
  • Tingel­ingtin­ga
    Äldre 6 Mar 17:59
    Polly S skrev 2009-03-06 17:54:36 följande:
    fast din lösning på TS problem kändes mkt kortsiktig och jag tyckte DU gick hårt åt de som inte tyckte som du."ge en man en fisk (eller 500 pix? ) och han är mätt en dag, lär honom fiska och han är mätt resten av livet" -så känns det.
    Nja. Kan man inte ha olika uppfattningar om saker och ting?
    Jag är en erfaren tant. Förmodligen dubbelt så gammal än ni andra här. Kanske jag tycker att man börjar med att mätta - sedan hittar människor sina egna lösningar.

    Vem som gick hårt åt vem kan ju lämnas därhän. Men visst tycker jag att tonen är hård här. Det är därför det belev ett "fetgåbort"  efter testet.
Svar på tråden Får soc neka en mat-pengar?