• Lindor­m
    Äldre 20 Mar 10:25
    167220 visningar
    88 svar
    88
    167220

    Vi med män som har stora penisar!

    Han kan ju inte göra mycket åt sin längd, men du kan ju träna upp dina lårmuskler, så du faktiskt orkar rida utan att gå i botten. Be din man att avlasta din kroppsvikt genom att hålla dig i midjan. Eller rid honom, båda sittandes, så du kan avlasta dig själv med armarna mot soffryggen bakom. Och var så klart ordentligt upphetsad så gör det mindre ont.

  • Lindor­m
    Äldre 20 Mar 11:59
    #12
    Anonym skrev 2009-03-20 11:18:44 följande:
    Anonym (kille) skrev 2009-03-20 11:04:39 följande: Med stor så menar jag för stor för tjejen egentligen eftersom det är det som är problemet här. Min kille är 27 centimeter, mätt med måttband på ovansidan (Vilket jag naturligtvis kommer att få en massa pikar för nu). Ibland får jag in hela, ibland får jag inte ens i halva (det beror på hur sugen jag är och vilken ställning vi använder.
    Du vet vad som gäller -bildbevis annars tror vi inte på det. Varken hans längd, eller din förmåga att ta emot hela.

    Men visst är det bekymmersamt med killar som har "större än normalt". Jag har börjat uppskatta sådana som är "medel/lite under medel" för man kan göra så mycket mer med dem. Man kan köra på hårt i alla hål utan att behöva vara svärdslukare, släkt med goatsemannen eller ha en livmoder som sitter strax under revbenen. Men allt går ju att lösa med lite tålamod och träning.
  • Lindor­m
    Äldre 20 Mar 13:18
    #27

    För att lämna diskussionen om rimligheten i den angivna måttuppgiften (för jag antar att jag inte kommer att få de där bildbevisen på din mans snorre med tillhörande måttband?), så tänkte jag på ytterligare en lösning för ditt pikanta problem.

    Hur är det om din man håller i penisen samtidigt som du rider? Då kan du ju studsa på hans händer tänkte jag.

Svar på tråden Vi med män som har stora penisar!