• Anonym
    Äldre 18 Mar 10:13
    167081 visningar
    88 svar
    88
    167081

    Vi med män som har stora penisar!

    Hej, det här kanske är en svår fråga att besvara men hur gör man egentligen när man rider en man med en lång penis. Jag brukade älska att rida tidigare men jag har nu träffat en ny man som jag verkligen älskar. Problemet är bara att han är för stor för mig så när jag rider honom kan jag inte reglera detta. Antingen kommer han för långt så det gör ont eller så måste jag spänna benen och bara hålla mig på toppen (vilket är både jobbigt och går långsamt) eller Ligga på honom och gnida mig långsamt (again, långsamt). Om han hjälper till går det naturligtvis men för en gångs skull skulle jag vilja att han bara låg där så att jag kunde göra allt jobb lika som jag kunde förut. Andra ställningar brukar gå bra då han är bättre på att veta hur djupt han kan gå, men jag är kass på det.

    Hur gör ni med stora killar, går det att lägga en kudde eller någonting mellan, jag behöver det där studset när man kommer hela vägen ner så att man kan ha sex snabbt.

  • Svar på tråden Vi med män som har stora penisar!
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 08:38
    #1

    nehe finns det ingen?!

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 09:45
    #3
    amasonas skrev 2009-03-20 09:34:37 följande:
    Jo jag Men jag rider nästan aldrig just på grund av problemen som uppstår....antingen blir det asjobbigt för mina ben (trots att han hjälper till att hålla med händerna..) eller så kommer den in för djupt & ajaj...det göt väldigt ont. Vi får ha alla andra ställningar som finns istället
    mhmm det är ungefär som jag då, kommer det fram något knep så får vi dela med oss. =P
  • Anonym
    Äldre 20 Mar 10:54
    #5

    jag rider helt enkelt inte. Det gör tokont just i den ställningen om kuken kommer för långt in. Men alla andra ställningar fungerar prima och det är vrålskönt att han fyller upp mig.

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 10:56
    #6
    Lindorm skrev 2009-03-20 10:25:43 följande:
    Han kan ju inte göra mycket åt sin längd, men du kan ju träna upp dina lårmuskler, så du faktiskt orkar rida utan att gå i botten. Be din man att avlasta din kroppsvikt genom att hålla dig i midjan. Eller rid honom, båda sittandes, så du kan avlasta dig själv med armarna mot soffryggen bakom. Och var så klart ordentligt upphetsad så gör det mindre ont.
    Jo det är ett bra tips, men det kommer fortfarande inte att gå fort då jag behöver det där studset, men det kanske inte finns något att göra åt. :S
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 10:57
    #7
    Anonym skrev 2009-03-20 10:54:11 följande:
    jag rider helt enkelt inte. Det gör tokont just i den ställningen om kuken kommer för långt in. Men alla andra ställningar fungerar prima och det är vrålskönt att han fyller upp mig.
    Joo det är sant man får ta det onda med det goda liksom haha
  • Anonym
    Äldre 20 Mar 11:15
    #10

    Man har väl inte direkt mätt, men den är lång och väldigt grov. Helt perfekt!

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 11:18
    #11

    Anonym (kille) skrev 2009-03-20 11:04:39 följande:


    Deffinera stor? 18cm? 23 cm?
    Med stor så menar jag för stor för tjejen egentligen eftersom det är det som är problemet här. Min kille är 27 centimeter, mätt med måttband på ovansidan (Vilket jag naturligtvis kommer att få en massa pikar för nu). Ibland får jag in hela, ibland får jag inte ens i halva (det beror på hur sugen jag är och vilken ställning vi använder.
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 12:16
    #14
    Lindorm skrev 2009-03-20 11:59:56 följande:
    Du vet vad som gäller -bildbevis annars tror vi inte på det. Varken hans längd, eller din förmåga att ta emot hela. Men visst är det bekymmersamt med killar som har "större än normalt". Jag har börjat uppskatta sådana som är "medel/lite under medel" för man kan göra så mycket mer med dem. Man kan köra på hårt i alla hål utan att behöva vara svärdslukare, släkt med goatsemannen eller ha en livmoder som sitter strax under revbenen. Men allt går ju att lösa med lite tålamod och träning.
    haha jag kunde ana det :P
    Nee men precis, det finns fördelar med de flesta storlekar. Fast jag gillar att den är stor i övrigt, för han når ställen ingen annan tidigare nått. Allt känns dessutom mycket mer med en stor.

    Finns det någon som vill ta upp något annat storleksproblem så gör gärna det!
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 12:26
    #17

    Anonym (xl) skrev 2009-03-20 12:22:47 följande:


    Ja, faktiskt, hahaha! Herregud, mät upp 27 cm och inse att ... hmm, det är en slags missbildning. Efter alla diskussioner här har jag mätt min man, som har en rejält stor dase. Den är 19-19,5 cm. Efter vad jag sett på porrfilm etc kan jag tänka mig att de finns de som har ett par tre centimeter till, fast särskilt vanligt är det _verkligen_ inte. Den där värstingen vad han nu heter har kanske 24 - MÖJLIGEN och MAX. Och han är ju ett unikum. Men 27 - sorry. Man ska inte trycka in måttbandet/linjalen i magen.
    Har inte gjort det, möjligtvis är det en missbildning då men den ser helt normalt ut i övrigt förutom storleken som då ser ganska sjuk ut. Men helt ovanligt är det inte ändå, världens största är ju 34 centimeter och han som hade större innan det hade 36 ju.
Svar på tråden Vi med män som har stora penisar!