• Anonym
    Äldre 18 Mar 10:13
    167083 visningar
    88 svar
    88
    167083

    Vi med män som har stora penisar!

    Hej, det här kanske är en svår fråga att besvara men hur gör man egentligen när man rider en man med en lång penis. Jag brukade älska att rida tidigare men jag har nu träffat en ny man som jag verkligen älskar. Problemet är bara att han är för stor för mig så när jag rider honom kan jag inte reglera detta. Antingen kommer han för långt så det gör ont eller så måste jag spänna benen och bara hålla mig på toppen (vilket är både jobbigt och går långsamt) eller Ligga på honom och gnida mig långsamt (again, långsamt). Om han hjälper till går det naturligtvis men för en gångs skull skulle jag vilja att han bara låg där så att jag kunde göra allt jobb lika som jag kunde förut. Andra ställningar brukar gå bra då han är bättre på att veta hur djupt han kan gå, men jag är kass på det.

    Hur gör ni med stora killar, går det att lägga en kudde eller någonting mellan, jag behöver det där studset när man kommer hela vägen ner så att man kan ha sex snabbt.

  • Svar på tråden Vi med män som har stora penisar!
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 12:37
    #21
    pomeransen skrev 2009-03-20 12:35:51 följande:
    Här skulle jag vilja svara något väldigt förutsägbart. Men jag tror jag låter bli den här gången.
    Vad för uppenbart?
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 12:38
    #22
    Anonym skrev 2009-03-20 12:37:25 följande:
    Vad för uppenbart?
    förutsägbart menar jag naturligtvis
  • pomera­nsen
    Äldre 20 Mar 12:45
    #23

    Egentligen borde det finnas en egen kategori under Sex & samlevnad som hette "Storlek". Så behövde man inte veva alla fakta om och om igen.

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 12:49
    #24
    pomeransen skrev 2009-03-20 12:45:39 följande:
    Egentligen borde det finnas en egen kategori under Sex & samlevnad som hette "Storlek". Så behövde man inte veva alla fakta om och om igen.
    Jaha jaa, kanske fast jag har ännu inte sett en enda tråd om storlekar. Men jag kanske kollar på fel ställen, har endast hängt här i omkring fyra veckor.
  • pomera­nsen
    Äldre 20 Mar 13:04
    #25
    Anonym skrev 2009-03-20 12:49:11 följande:
    Jaha jaa, kanske fast jag har ännu inte sett en enda tråd om storlekar. Men jag kanske kollar på fel ställen, har endast hängt här i omkring fyra veckor.
    Då ber jag om ursäkt om jag lät lite avmätt. Men de här storlekstrådarna tenderar att se likadana ut: de börjar ofta helt okej, med en legitim fråga, som den här tråden.

    Sedan spårar de undantagslöst ur, och det är när storleksangivelserna börjar hagla. De har nämligen mycket sällan något med verkligheten att göra.
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 13:09
    #26
    pomeransen skrev 2009-03-20 13:04:12 följande:
    Då ber jag om ursäkt om jag lät lite avmätt. Men de här storlekstrådarna tenderar att se likadana ut: de börjar ofta helt okej, med en legitim fråga, som den här tråden. Sedan spårar de undantagslöst ur, och det är när storleksangivelserna börjar hagla. De har nämligen mycket sällan något med verkligheten att göra.
    Men hur tar man bort en tråd man startat förresten?, för jag inser nog även själv att det kommer sluta som du säger.
  • Lindor­m
    Äldre 20 Mar 13:18
    #27

    För att lämna diskussionen om rimligheten i den angivna måttuppgiften (för jag antar att jag inte kommer att få de där bildbevisen på din mans snorre med tillhörande måttband?), så tänkte jag på ytterligare en lösning för ditt pikanta problem.

    Hur är det om din man håller i penisen samtidigt som du rider? Då kan du ju studsa på hans händer tänkte jag.

  • Anonym (Nu vet jag)
    Äldre 20 Mar 13:23
    #28

    Nu vet jag varför det inte funkar när hon rider mig. Jag lärde mig något idag igen - tack för det FL.
    Allvarligt alltså. Jag är inte jättestor men når botten om man så säger. Inget studsande här inte. Det låter skönt men vi har annat som funkar bra istället...

  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 15:26
    #29
    Lindorm skrev 2009-03-20 13:18:01 följande:
    För att lämna diskussionen om rimligheten i den angivna måttuppgiften (för jag antar att jag inte kommer att få de där bildbevisen på din mans snorre med tillhörande måttband?), så tänkte jag på ytterligare en lösning för ditt pikanta problem. Hur är det om din man håller i penisen samtidigt som du rider? Då kan du ju studsa på hans händer tänkte jag.
    Jaa kanske funkar, bra idé jag skriver imorgon om det funkade :)
    och nej inga bildbevis här inte då inte ens jag får fota min mans penis för eget bruk.
  • Anonym Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 15:27
    #30

    Anonym (Nu vet jag) skrev 2009-03-20 13:23:52 följande:


    Nu vet jag varför det inte funkar när hon rider mig. Jag lärde mig något idag igen - tack för det FL. Allvarligt alltså. Jag är inte jättestor men når botten om man så säger. Inget studsande här inte. Det låter skönt men vi har annat som funkar bra istället...
    Haha, Happy to help!
Svar på tråden Vi med män som har stora penisar!