• Bajjelen

    Vi som väntar syskon till våra änglar, del 6

    Här kan vi lufta all glädje och oro som dyker upp under graviditetens gång i vår väntan och längtan efter våra älskade små i magen - samtidigt som vi minns våra underbara änglar som ska bli storasyskon.

    Tidigare trådar:
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m28774869.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m31226459.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m34041702-1.ht...

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m36680085.html

    BF-lista:
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m42439223.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-03-19 01:23
    Glömde skicka med den sista tråden ju:
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m39541173.html

  • Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar, del 6
  • Katta P

    För er som är intresserade, har jag lagt in bilder på lillebror Max i bildgalleriet.
    Kram till er alla! Nu ska jag gå och lägga mig igen, har varit uppe sen 5.

  • artan060914

    Katta P skrev 2009-03-19 07:32:10 följande:


    För er som är intresserade, har jag lagt in bilder på lillebror Max i bildgalleriet.Kram till er alla! Nu ska jag gå och lägga mig igen, har varit uppe sen 5.
    Hej hej.
    Försökte kika på Max men jag kommer inte åt ditt bildgalleri....
  • Katta P

    Jag och datorer! Jag ska kolla vad jag har gjort för fel.....

  • Nanna3

    Hej,

    får en ny komma med? Jag har länge läst er tråd, egentligen ända sedan vi miste vårt fjärde barn förra sommaren, och fann då stor tröst i att det faktiskt fanns sådana som var gravida igen. Vår baby dog i magen två dagar efter beräknad tid och någon förklaring hittades inte.

    Nu väntar också jag igen, är i vecka 19, och känner igen mig i så mycket som ni skriver. Hittills har det faktiskt gått förvånansvärt bra psykiskt, trots att man som ni vet aldrig mera upplever en graviditet som en lugn, glad och lycklig tid. Det räcker ju med att något är litet konstigt eller ovanligt så blir man vansinnigt orolig tills saken kollats upp...

    Ha det bra, allihop!

  • Smultronflicka

    Bra Bajjelen att du fixat en ny tråd till oss! Hoppas du fått lite sömn i natt trots busig bebis i magen.

    My2004 och Nanna3: Varmt välkomna hit och grattis till era graviditeter. Hoppas ni ska finna stöd, tröst och glädje här.

    Ginkgo: Fy vilken mardröms upplevelse, och att de inte hittade hjärtljuden på en gång... men så skönt att det slutade bra. Hur känns det idag? Vilken vecka är du i?

    Ego: Idag är jag ledig, solen skiner jag tänkte ta mig ut tillsammans med sonen och försöka njuta lite idag, kanske en picknick...

    En ska jag funderar på, vi har inte direkt sagt till vår son (3år) att jag har en ny bebis i magen. Jag vet inte hur jag ska säga. Han förstår ju redan, han ser ju att magen är stor och han har börjat klappa och mysa med magen, jag vill klart att han ska få vara med men är så rädd ändå att något ska hända bebisen och Marwin åter igen ska uppleva sorg och besvikelse för han längtade så efter Bianca som dog och kommer längta lika mycket nu.
    Ni andra med barn i samma ålder eller dagisålder hur har ni gjort och tänkt?

  • Jaxon

    Klart du får va me här Nanna. Välkommen.


    ღ ღ Jag tar inget för givet....ღ ღ
  • Xemma74

    Vill bara tipsa om att Englabella är med i TV4:as "efter 10" idag tillsammans med make och bebis! (Kanske är fler som är hemma och dräller idag på förmiddagen. )

  • Jaxon
    Xemma74 skrev 2009-03-19 10:04:14 följande:
    Vill bara tipsa om att Englabella är med i TV4:as "efter 10" idag tillsammans med make och bebis! (Kanske är fler som är hemma och dräller idag på förmiddagen. )
    Å va synd att jag jobbar.. =( skulle vilja se de..
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • mitapita71
    Jaxon - oh vad skönt med positiva besked på NUPP/KUB!

    Välkommen alla nya!

    Ginkgo - vilken mardröm du råkade ut för - värsta scenariot. Men så skönt att de hittade hjärtljuden till sist!
    Vår ängel Tindra f/d 060615 och vår busiga Towa f 070828 ska få två!! syskon. BF 090916
  • ginkgo

    Så snälla ni är i er omtanke. Ja, det var en mardröm igår. Läkaren gjorde inget ul, utan bara en vanlig gynundersökning för att försöka se var blödningen kom ifrån samt se så att tappen var ok etc. De tog även urinprover och något annat prov (jag var helt stissig, så jag hängde inte riktigt med).
    Känner mig helt mörbultad idag. Inser igen vilken lång resa graviditeten är och hur skör tråden känns. Jag är idag i v. 23+1, jättelång tid kvar alltså. Jag tog det lugnt i morse, men är på jobbet igen. Tänker bara göra det nödvändigaste och sen gå hem tidigt.

    Grattis till er nya och välkomna till tråden!

    Smultronflicka: vår dotter fyller fyra och vi har berättat men sen inte gjort så mycket väsen av det. När vi visste att bebisen inte hade något hjärtfel, utan allt såg bra ut, fick hon köpa ett litet plagg till den. Jag tror ändå att det bästa är att låta dem vara glada och se fram emot syskon. För ett syskon kommer det ju att bli oavsett hur det går. Och jag tycker att den bästa trösten alltid har varit vår dotters naturliga synsätt och rättframma hantering kring det som hände Love. För henne är han en naturlig del av familjen fast han inte finns hos oss.

    KRAM!

Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar, del 6