• Anonym

    Kulturkrock eller annat? (vården)

    Tror inte det är kulturkrock. Tror helt enkelt att det är rent personligt, ni är två olika typer av personlighet helt enkelt.

  • Anonym

    Anonym (irriteraad) skrev 2009-04-01 20:23:41 följande:


    Mycket möjligt att det är så.jag har redan från skoltiden varit trött på att hon typ behandlat mig som att jag var ett barn.Att sedan inte ens få köra en rullstol på MIN arbetsplats (en rullstol jag kör i princip varje dag) för henne, man undrar ju vad felet på henne är
    Ja men ni är olika som person helt enkelt.
    Verkar ju bara som att det är du som har problem med henne, inte dina övriga arbetskamrater?
    I såna fall är frågan är om det är bättre att springa till chefen? Det kan ju se ut som att det är DU som har samrbetsproblem om ingen annan har problem med henne.
    Kanske bättre att lägga energin på att lära sig acceptera att det finns olika sorters personer, så länge hon faktiskt inte gör något egentligt fel.
  • Anonym

    Så fort en invandrare inte är som en själv så börjar folk spekulera i om det beror på kulturskillnader Det finns även något som heter skillnader i personligheten, vi är alla individer, det borde vara närmast till hands att misstänka det

  • Anonym

    Anonym (hua) skrev 2009-04-01 21:37:30 följande:


    Det är skillnader mellan kulturerna och det har inget med rasism att göra! Det är samma som om en svensk skulle emigrera till ett annat land som t ex ligger utanför Europa. Ja, det finns nått som heter skillnader i personligheten det håller jag med dig om.
    Syftade inte på att det skulle handla om rasism, utan bara att man lätt ser etniciteten som förklaring före "vanliga" individuella skillnader. Man är väl människa och individ först och främst, sen kommer etniciteten.
Svar på tråden Kulturkrock eller annat? (vården)