• lollan­82
    Äldre 6 Apr 11:38
    20891 visningar
    119 svar
    119
    20891

    När och vad ska man packa i BB väskan??

    När ska man packa BB väskan???

    Och vad ska man ha i den??

    När ska man sätta in bilbarnstolen?????

    så kul att få tips.

  • Svar på tråden När och vad ska man packa i BB väskan??
  • Tärnin­g6
    Äldre 20 Apr 10:50
    #71

    glömde säga att jag även packat två små dregel hakklappar

  • Äldre 20 Apr 12:34
    #72

    På onsdag går jag in i vecka 39 och jag har packat lite saker så där. Kläder till bebisen finns så det räcker liksom tröjor och BH:ar till mig. Samt strumpor. Tror jag, måste kolla det faktiskt.

    Vi planerar åka hem direkt efter och om så inte blir fallet kommer maken åka hem och ta med sig resten. Känns rätt onödigt att komma med en resväska full om vi ändå bara ska "vända om" typ.

    Vad jag däremot tycker är bra är egna duschsaker. Shampo, balsam, duschkräm och en skön hudlotion så man inte luktar sjukhusets sterila två efteråt. Duschen efter förlossningen är LJUVLIG!

  • HöRnTa­85
    Äldre 20 Apr 12:36
    #73

    jag ska inhandla allt det sista nu i veckorna och sedan efter att vi tagit bort kissarna ska vi fixa spjälsängen och sedan kommer skötbordet..

    Ville bara tacka alla här inne för listorna ni skrivit ner. Det har hjälpt mig mycket. Sedan kommer jag nog att fixa en egen lista med hjälp av era=)

    Kram Kram är i vecka 31+4 idag och börjar nog packa om 2-3 veckor=)

  • Tärnin­g6
    Äldre 20 Apr 12:42
    #74

    finns bilder i gallerit på dem kläder jag packat till bebis förutom strumporna å filtarna sen tror jag att de e nå mer jag missat men de mesta finn där i alla fall

  • Cornbr­ead
    Äldre 20 Apr 12:50
    #75

    Ska man packa grejer till pappan?
    Man vet ju inte om han kommer få stanna kvar där ju..

  • Tärnin­g6
    Äldre 20 Apr 12:51
    #76
    Cornbread skrev 2009-04-20 12:50:10 följande:
    Ska man packa grejer till pappan? Man vet ju inte om han kommer få stanna kvar där ju..
    jag kommer inte packa nått specielt till pappan bara ett par kalingar å ett par strumpor, sen något att läsa nått att äta å dricka fixar vi på vägen. Han kommer endå behöva åka hem eftersom vi har två hundar
  • Äldre 20 Apr 13:07
    #77
    Tärning6 skrev 2009-04-20 12:51:59 följande:
    jag kommer inte packa nått specielt till pappan bara ett par kalingar å ett par strumpor, sen något att läsa nått att äta å dricka fixar vi på vägen. Han kommer endå behöva åka hem eftersom vi har två hundar
    Kan rekommendera en tröja faktiskt utifall den han har på sig kladdas ner av diverse "vätskor" (t.ex. kräka).
  • Armani
    Äldre 20 Apr 13:44
    #78

    Något jag saknade under vår BB-tid var tvättlappar, alt våtservetter, till bebisen. Vi fick ett minipaket i "startpaketet" man får efter förlossningen, men när dessa var slut och bebisen hade bajsat så instruerade personalen oss i att blöta toapapper och torka bebisrumpan med. Landstingets hårda papper, som någon här skrev- som tidningspapper! Stackars bebisrumpa.

    Diadem eller hårsnodd eller något liknande. Även om jag inte hade så långt hår så var det ändå i vägen vilket vart riktigt jobbigt.

    Under lustgasen kunde jag inte alls sluta tänka på läpperatet som aldrig kom med...

    Vattenflaska. Gud värd att kunna ha först under förlossningen ist för att karln ska springa och hämta glas efter glas när man som mest behöver honom. Toppen att ha sen när man ska amma oxå och inte kan få nog av att dricka.

    Musik. Hade en stereo på rummet men inga skivor med.

    Lite smink var SÅ skönt att ta på sig då man kände sig allt annat än vacker efteråt då man vandrade runt lite med bebisen, åt lunch osv.

    Glöm inte extra batterier till kameran!

    Vi köpte sånna där jättebilliga tanborstar och hade i väskan som låg i bilen. På så vis så vart det inget som glömdes bort och bara att slänga sen då man skulle hem.

    Jag hade en väska till mig och sambon, och en till bebisen. Tyckte nog att jag hade packat lite väl mycket vilket sambon oxå påpekade flera ggr men jag använde varenda liten pryl som hade packats ner


    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥Till Ljudet Av Blixtar & Dunder Skedde Ett Under, Vår Alicia Är Här 081015♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • Tärnin­g6
    Äldre 20 Apr 13:48
    #79
    Pelargonen skrev 2009-04-20 13:07:44 följande:
    Kan rekommendera en tröja faktiskt utifall den han har på sig kladdas ner av diverse "vätskor" (t.ex. kräka).
    ja han kan väl få en tröja oxå hehe
  • Tärnin­g6
    Äldre 20 Apr 13:50
    #80
    Armani skrev 2009-04-20 13:44:30 följande:
    Något jag saknade under vår BB-tid var tvättlappar, alt våtservetter, till bebisen. Vi fick ett minipaket i "startpaketet" man får efter förlossningen, men när dessa var slut och bebisen hade bajsat så instruerade personalen oss i att blöta toapapper och torka bebisrumpan med. Landstingets hårda papper, som någon här skrev- som tidningspapper! Stackars bebisrumpa.Diadem eller hårsnodd eller något liknande. Även om jag inte hade så långt hår så var det ändå i vägen vilket vart riktigt jobbigt.Under lustgasen kunde jag inte alls sluta tänka på läpperatet som aldrig kom med...Vattenflaska. Gud värd att kunna ha först under förlossningen ist för att karln ska springa och hämta glas efter glas när man som mest behöver honom. Toppen att ha sen när man ska amma oxå och inte kan få nog av att dricka.Musik. Hade en stereo på rummet men inga skivor med. Lite smink var SÅ skönt att ta på sig då man kände sig allt annat än vacker efteråt då man vandrade runt lite med bebisen, åt lunch osv.Glöm inte extra batterier till kameran!Vi köpte sånna där jättebilliga tanborstar och hade i väskan som låg i bilen. På så vis så vart det inget som glömdes bort och bara att slänga sen då man skulle hem.Jag hade en väska till mig och sambon, och en till bebisen. Tyckte nog att jag hade packat lite väl mycket vilket sambon oxå påpekade flera ggr men jag använde varenda liten pryl som hade packats ner
    Ja hårsnoddar ska jag packa å lite smink men de e sånt som hamnar i neccisären
Svar på tråden När och vad ska man packa i BB väskan??