• Äldre 17 Apr 18:59
    114326 visningar
    50 svar
    50
    114326

    Massor med bett över hela kroppen

    Förra påsken fick min son konstsiga bett över hela kroppen. Det syntes tydliga bitmärken och betten svullnade upp. De kliade jättemycket.
    Vi var hos två olika läkare och ingen av dem hade någonsin sett såna bett. De försvann efter 2-3 veckor och efter det hade han små ärr i flera månader. vi kom aldrig på vad det var eller var de kom ifrån. Han hade bara varit här hemma, ute i trädgården osv tillsammans med oss övriga i familjen samt med grannbarnen och lekt. Ingen annan fick de här betten.

    Så mycket konstigt finns det helt klart i vår värld.

  • Äldre 17 Apr 19:18
    #25

    Hur ser beten ut?

  • Äldre 18 Apr 16:13
    #34
    Mina bett blir ca 1-3 cm i diameter, röda och hårda. I centrum är det en urgröpning efter bettet, ibland ser det ut som att det är två bettställen.Inatt har jag inte fått något nytt bett, och de tidigare betten kliar inte lika mycket. Ska ge katten Frontline vet mot fästingar, och kanske har det även effekt på loppor om det är katten som drar in dem... Känner mig alls orolig att det skulle vara vägglöss, utan är mer inne på fågelloppa/snöloppa/vårloppa eller vad man ska kalla de loppor som kommer när det blir varmare ute...
    Ungefär så såg min sons bett ut oxå. Jättestora.
  • Äldre 22 Apr 12:24
    #36

    Undrar vad det är som gör att det blir så stora bett av så små "djur".

Svar på tråden Massor med bett över hela kroppen