Inlägg från: Jojo7777 |Visa alla inlägg
  • Jojo7777

    Villa Vs Radhus?

    Radhus är inte vad jag kallar hus, det är för mig jämnställt med lägenhet! Man har ju grannar vägg i vägg! Skulle jag ta steget att flytta från lägenhet så säger jag som Susanne905, skulle aldrig klämma ihop mig i ett radhus!!
    Är uppvuxen i hus på landet, och bor nu i lägenhet, och är så jäkla trött på det här vägg-i-vägg boendet.. Skulle aldrig nånsin välja radhus! Det blir absolut villa på landet! Ursäkta men jag tycker att radhuset du länkat till ser förskräckligt ut! Snacka om att bo i en skokartong, och för dom pengarna.. Den stora tomten att underhålla, det är ju den man ser framemot! Den är ju en del av det livet, inte något som är till besvär..
    Men det är vad jag tycker...

  • Jojo7777
    Sandypants skrev 2009-04-21 21:42:42 följande:
    Men lägenhetsavgifterna är ju oftast på det dubbla. Plus samf betalar man ju i vissa fall även på villor. Vi kan låna upp till 2,5 milj men får i dom flesta fall inte ett hus i det skicka man vill ha för den summan. Självklart är ju fristående att föredra.
    Jadu, det är inte lätt.. Men ta dig/er en funderare på vad du värderar här i livet, det är ju faktiskt ert vardagliga framtida liv det handlar om. Det har jag gjort sen vi fick barn och därför drar vi från Stockholm inom snar framtid! Det är inte värt.. Jag vill ha frihet och space, det kan man få på andra ställen för 1,7 milj. Har dessutom aldrig förstått detta med att man skulle "börja" med ett radhus, för att det är lättare på nåt vis.. Det behöver det verkligen inte vara.. Du kan få precis samma problem i ett radhus som i ett hus, dessutom har du grannarna på andra sidan väggen som inte gör det "lättare".. Välj det som du innerst inne VILL, och ta inget bara för att ha nåt. Don't dream your life, live your dreams!
Svar på tråden Villa Vs Radhus?