Forum Förlossning - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?

  Sön 26 apr 2009 17:45 Läst 52924 gånger Totalt 339 svar
  harvär­ldensu­nderba­rastef­amilj
  Visa endast
  Sön 26 apr 2009 17:45

  Såg en sån underbar tråd om just roliga saker som hänt under förlossningar. Men den e nu stängd...(självupplevda eller vänner som berättat) För en sån som mig som e lite smått skrajsen inför den dagen var den till stoooor hjälp. Så alla som har positiva minnen, roliga händelser skriv gärna i denna tråd. =)

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-10-24 15:47
  Tänkte att det kanske finns fler som hunnit ha sina förlossningar nu så jag försöker skaka liv i tråden igen! =) Om allt går vägen e det dax för mig i slutet av jan. Stort tack till alla som redan delat med sig!

 • sommar­mor
  Visa endast
  Sön 26 apr 2009 17:51 #1

  Har svårt att välja tyckte hela förlossningen var otroligt häftig. Är coolt att kroppen liksom vet vad den ska göra och det är bara att föjla med. Känslan precis när bebisen kom ut var nog dock starkast känslomässigt. Längtar redan till nästa gång (även om jag bara är i v17 nu)

 • tosali­sa
  Visa endast
  Sön 26 apr 2009 17:57 #2

  Hade en förlossn som slutade i akut snitt. Men är inte rädd för nästa ändå-längtar.

  Jag höll på m förlossn arbete i 23 timmar på bb. Efter kanske 15 timmar så fick jag äntligen lustgas(de vill inte gen en smärtstillande om det inte e riktigt igång).

  Bm som beviljade det gick ut o kom in igen o då var jag hög på lustgas o sa: oooooooooo jag är kär i dig. Jaså det är du sa hon o skrattade.

  Kan rekommendera lusgas. Du har fortf ont, men det tar bort de värsta topparna. Jag blev inte illamående o så. Det blir som om man e salongsberusad. Jag snackade som en galning(som jag brukar göra när jag dricker). Min man fick säga till mig att nu får du nog andas lustgas igen för nu stiger siffrorna på ctgn. Medan jag bara babblade på hihi...

 • stjärn­damm
  Visa endast
  Sön 26 apr 2009 17:59 #3

  Puffar lite

 • Sön 26 apr 2009 17:59 #4

  Jag undrade ett tag varför sköterskan pratade tyska med mig.. ;) Det gjorde hon inte.. men jag var lite hög på lusgas ;)

  Jag har skrivit om mina förlossningar i min blogg om du vill läsa. Två lätta och snabba.

 • Indill­ia
  Visa endast
  Sön 26 apr 2009 18:04 #5

  Lustgas är fantastiskt!

  När senaste barnet föddes ångrade jag mig mitt i utdrivningsskedet, så jag låg jag där och knep ihop allt jag kunde. Det hjälpte inte ett dugg

 • karink­a1980
  Visa endast
  Sön 26 apr 2009 18:06 #6

  När jag skrek till min sambo att "du ska ALDRIG mer få kn,,,a mig ditt aber...." hmmmmm men det har vi gjort å nu e det bara 18 dagar kvar tills nästa förlossning *skratt*

 • Föräls­kad
  Visa endast
  Sön 26 apr 2009 18:10 #7

  När jag satt på toa och sket samtidigt som min sambo höll i spypåsen och jag spydde.

 • harvär­ldensu­nderba­rastef­amilj
  Visa endast
  Sön 26 apr 2009 19:27 #8

  *asg* ni e helt underbara som delar med er....har faktiskt börjat få mig att vackla fr snitt till att kanske försöka sig på ett vanligt (e diabetikder så risken e rätt stor att det blir en sumo som skall ut *S*) Så fler underbara historier till denna tråd pls!!

  Kram på er alla

 • Sön 26 apr 2009 19:31 #9

  Jag fick plötsligt för mig att jag måste bajsa, typ NU och sa det till BM. "Nej, nej det är bebisen som trycker på" sa hon. "Men hör vad jag säger kvinna, jag ska bajsa och det NU" ropade jag och hon sa då att det var helt okej, jag fick gå på toaletten.

  På vårt sjukhus har varje rum inte en toalett utan den är strax utanför. Så jag kastade mig ur sängen och satte av mot dörren. Helt naken med den fina vita sjukhusrocken runt halsen knäppt med en knapp. Armarna var inte i så rocken hängde som en vit mantel. Där var jag alltså på väg ut i korridoren bland andra vankande mammor och pappor, helt naken med en vit mantel likt stålmannen på väg.

  Är än idag tacksam mot maken som stoppade mig, klädde på mig så jag blev anständig och sen följde mig till toaletten.

  Och bajs? Nej, det kom det såklart inget. Däremot en liten dotter ett par minuter senare.

 • stjärn­damm
  Visa endast
  Sön 26 apr 2009 19:35 #10

  Danstina -

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll