Inlägg från: Förälskad |Visa alla inlägg
  • Förälskad

    Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?

    När jag satt på toa och sket samtidigt som min sambo höll i spypåsen och jag spydde.

  • Förälskad

    Man blir verkligen rolig av lustgasen :) Det var skönt att bli full för första gången på 9 månader :)

  • Förälskad

    Jag tyckte det var pinsamt att åka in till förlossningen så jag sa till min sambo när vi kom dit att vi skulle vända och åka hem igen.
    -Nej, sa han, det ska vi inte.
    Väl inne på förlossningen bad jag så hemskt mycket om ursäkt för jag kom och störde de i sitt arbete.
    -Du stör inte ,sa barnmorskan.
    Sen när det hade undersökt mig så sa jag att det nog var dags att åka hem nu. Barnmorskan skrattade och sa: -Nej du, du ska föda barn nu.

  • Förälskad
    Pelargonen skrev 2009-04-26 19:50:05 följande:
    Jag kräktes rätt ut när dottern passerade spinaetaggarna (stavning?). Rätt ut bara, helt utan förvarning. Grät så jag hulkade efteråt och BM frågade om jag hade fobi för att kräkas. "Nej, men jag har ju smutsat ner era fiiiina viiiita lakan" hulkade jag fram (hög på lustgas naturligtvis). BM fnissade lite, klappade mig på axeln och sa att de hade en fin tvättmaskin så jag behövde inte oroa mig för deras fiiiiina viiita sängkläder.
    Hahaha...
  • Förälskad
    skrållan1978 skrev 2009-04-27 15:11:14 följande:
    har ett minne från när vår dotter skulle födas: hade precis börjat med lustgasen då vi märker att själva lustgaspumpen W"hänger sig" o jag blir tokig varje gång, detta gör ju då att ja inte får min lustgas när värken kom, sååå min kära make får för hand varje gång den hänger sig trycka på lustgaspumpen så jag blir nöjd, iaf så var han tvungen  o gå på toa, göra nummer 2 o jag sa det var OK o rusa, hade ingen värk just då, Men precis när han gått in på toa o låst så kommer en MEGAVÄRK och jooodå lustgasen Hakar upp sig givetvis, skriker på min man  kom hiiiiit då pumpjäveln har hängt sig, varav min man rusar ut ur toa med brallorna halvt nerdragna för att trycka på pumpen*ler*
    Moahahaha....
  • Förälskad
    FrökenFreja skrev 2009-04-28 12:21:22 följande:
    Jag hade skrivit i mitt förlossningsbrev att jag gärna ville stå på knä och föda. Jag födde i gynställning och hade jätteont i höfterna.När barnmorskan frågade om jag inte skulle ställa mig upp som jag skrivit att jag ville typ skriiiker jag: Jag har ååååååååååååångrrrrrrrrat miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig:)
    Hahaha.. Fy fan vad roligt.. Hahaha
  • Förälskad
    DevilsDaughter skrev 2009-04-28 16:09:23 följande:
    När jag andades lustgas så märkte jag att en massa konstiga tankar kom upp i huvudet så jag tänkte att det är bäst att jag inte säger något nu. Så jag sa inte så mkt av bara den anledningen hehe.
    Jag sa saker bara för det inte skulle tro att jag var påverkad av lustgasen.. Typ som när man är full och ska spela nykter :)
Svar på tråden Ni som har haft er förlossning, vad var det knäppaste roligaste som ni kommer ihåg?