Inlägg från: Anjonen |Visa alla inlägg
  • Anjonen

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    bra med en ny tråd, trist att den andra stängdes ner... man undrar ju varför :)) hoppas bara att denna får va kvar!!

    Hoppas att de flesta hann med att se "tryckpressen" innan den så lägligt försvann från AWs sida... det måste ju betyda att hon inte står för den metoden själv... eller??

  • Anjonen
    vittra skrev 2009-04-28 19:17:37 följande:
    Det bevisar verkligen att hon inte tål kritik för fem öre och inte kan stå för sina egna metoder, hur någon förälder över huvudtaget kan sätta sin tilltro till henne är för mig en gåta...
    håller med dig... hennes metoder e ju hemska, iallafall i mina ögon!! att hon inte kan stå för sina metoder när hon möter lite motstånd är rent beklämmande tyck jag!! tragiskt!!
  • Anjonen

    har precis vart in på aftonbladet å läst artikeln om AW och fick bevisat att hon inte kan stå för sina egna metoder, inte nog med att klippet försvunnit från hennes hemsida hon kan dessutom inte ens kommentera artikeln... bara säger att vi få tjafsa hur mycke vi vill???

    Står man för sina egna metoder och åsikter så tar man väl chansen att på ett vuxet sätt ge sin syn på saken, inte bara slänga ur sig nåt så barnsligt när man har möjligheten... eller hur??!!

  • Anjonen
    Lisen08 skrev 2009-04-30 08:57:11 följande:
    Kanske något för Debatt på Svt?
    Absolut!!! skulle va intressant men jag tror tyvärr ALDRIG hon skulle ställa upp... hon kan ju bevisligen inte stå för sina metoder och åsikter!!
  • Anjonen
    CattieNess skrev 2009-04-30 10:03:47 följande:
    Hon är nog en av få som verkligen står upp för sina åsikter!Men däremot så är hon "smart" att hon tog bort videoklippet eftersom det fick så mycket kritik. Hon vill ju att så många som möjligt skall använda SHN och SM eftersom hon anser att det ger trygga barn.Sedan att en annan inte håller med är en annan sak. Det finns mycket gott med AW också. Synd att man bortser från det.Det är ingen rättvis bedömning om man tycker att ALLT är skräp. Då har man inte läst så mycket om vad AW skrivit, utan bara lyssnat på andra som tycker. Hon är inte hemsk rakt igenom. Vissa åsikter strider verkligen mot vad jag tycker om barn, men det är ju hennes sanning. Trist att man på AW:s forum inte kan vara lite mer ödmjuka mot barnen.
    JAG tycker inte man står för sina åsikter å metoder om man inte ens kan ge sin vuxna syn på saken när man har möjligheten, hon hade chansen att försvara det hon står för i AF artikel men valde att istället säga att "De får hålla på och tjafsa bäst de vill, jag har inga kommentarer"
  • Anjonen

    jag måste bara få avreagera mig lite nu!!

    Jag har sett videon "tryckpressen" och jag tycker det ser HEMSKT våldsamt ut... man kan visa barnet att det ska ligga ner genom att varsamt lägga till bebisens huvud mot kudden upprepade gånger, och man kan visst köra över en tröskel med vagnen å gunga den men VARSAMT!!! och det gör inte hon... hennes metoder kanske funkar men inte på det våldsamma sätt hon visar!! jag kan inte i min vildaste fantasi tänka mig att ni som följer hennes metoder gör det på samma sätt som hon å tycker att det känns rätt????

    Jag tror många med mig här inte förkastar alla hennes metoder utan sättet hon utför dom på... även jag buffar min bebis i rumpan ibland men inte e ja då så hårdhänt som hon... å jag använder mig av stenplattorna på gården för att få vagnen att gunga lite men inte så lillen hoppar å stuttsar i vagnen!!!

    Jag har läst mycket hon skrivit å det mesta är sånt alla gör utan hennes råd å hjälp.. det e ju hennes konstigheter man reagerar på som strypgreppet på 6 åringen och bajs i blöjor som inte ska tas bort????!!! Å framför allt en sån idiotisk sak som TRYCKPRESSEN!!!

Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.