Inlägg från: Elsans |Visa alla inlägg
  • Elsans

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    Anjonen skrev 2009-04-28 19:14:12 följande:
    bra med en ny tråd, trist att den andra stängdes ner... man undrar ju varför :)) hoppas bara att denna får va kvar!! Hoppas att de flesta hann med att se "tryckpressen" innan den så lägligt försvann från AWs sida... det måste ju betyda att hon inte står för den metoden själv... eller??
    Håller absolut med dig! Kan man stå för sin metod kan man också försvara den och tycker man inte att man gör något fel i ett videoklipp finns det ju ingen anledning till att ta bort det...
  • Elsans
    MalinEddie skrev 2009-04-28 19:16:24 följande:
    Den stängdes ner tack vare migJag råkade länka till en namninsamling vilket man tydligen inte får enligt forumreglerna vilket jag inte hade nån aning om.
    Tänkte just skriva här också att de borde ha tagit bort det inlägget bara men kom på att du aknske hade länkat till det i TS. (jag visste inte helelr det)
  • Elsans
    Lady Morpheus skrev 2009-04-28 20:07:06 följande:
    Du får ursäkta mig men jag ser inte någonstans att personen AW faktiskt utsätts för hets. Det är mig veterligen ingen här som diskuterar AW som person utan faktiskt diskuterar hennes metoder och det hon står för. Hon är en offentlig person som själv tagit på sig en roll som martyr redan för länge sedan. Hon har alltid haft kontroversiella idéer som hon säljer in stenhårt och hon har väldigt länge fått kritik för sina metoder och tankar. Hon går offentligt ut och säger att hon är expert på barn men har, vad jag kan se, inget stöd i någon forskning alls om vad hennes metoder gör barnen. Hur barnen påverkas av en sådan omild behandling som hon faktiskt propagerar för och dessutom visar upp mycket hårdhänt på sin hemsida. Gör man så får man faktiskt räkna med kritit. Att hon nu tagit bort filmen med tryckpressen säger väldigt mycket om hennes sätt att tänka. Hon klarar inte av att bemöta kritik som den offentliga person hon är. Hon är inte ensam om att vara offentlig och få kritik men hon är förmodligen ensam om att inte klara av att stå upp för sina metoder när hon får kritik, utan då försvarar hon sig istället med att det är så synd om henne och alla är ute efter henne... Tänk om Obama skulle bete sig så när han får kritik.
    Tänkte skriva nåt liknande men du formulerade det bättre.

    Och ang svaret i hennes gästbok. Kan man inte försvara sin metod går man till angrepp på "oss" som föräldrar istället..
  • Elsans
    realda skrev 2009-04-28 20:37:30 följande:
     Och allt man hittar på Google är ju sant... Jag kan med en snabb blick hitta flera faktafel i det du lagt ut.
    HIttar också ett stort fel "alla föräldrars bibel"
  • Elsans
    Silverkatten06 skrev 2009-04-29 06:42:36 följande:
    Kan inte hitta nån artikel på aftonbladets hemsida i alla fall.
    Inte jag heller.
  • Elsans
    SmåläningsMamman skrev 2009-04-29 08:20:43 följande:
    Ja , det har jag oxå nåt svagt minne av nånstans, men vet inte om det var stryptag, men kom ihåg att hon hotadenån för hon gjprde nåt...
    Jodå det var stryptag. Kolla i exitemes galleri.

    Herregud! Ni som försvarar AW kanske skulle ta och hoppa ner från era höga hästar och inse att det är inte NI som försvarar den svaga i den här diskussionen. Ni försvarar den som i sitt forum uppmanar föräldrar till vanvård genom att tex tycka att en bebis trots sår i rumpan ska lära sig att man inte bajsar på natten genom att ligga i sitt bajs. En människa som i tryckpressen trycker ner bebisen i underlaget jävligt hårt och en människa som tar stryptag på en 6-åring och hotar att strypa henne. Hon har heller aldrig uppmanat en föfälder att avbryta kuren om en bebis skriker i panik, nej då är det föräldern som inte är tillräckligt bestämd. Fy fan, jag mår illa!
  • Elsans
    Challe N skrev 2009-04-29 08:55:55 följande:
    jazlene: Jag tror du har missuppfattat saker och ting lite. det handlar inte om nån mobbning av AW, men att vissa metoder hon lär ut är kränkande eller skadliga för barnet. Skulle snarare säga att vill man stå upp för de svaga är det inte AW man ska försvara utan BARNEN!!
    Precis det jag försökte få fram. Vet då inte vad det har att göra med att försvara nån man tycker har fula byxor på sig..

    Och jazlene om du tycker att det förekommer  personangrepp i denna tråd så är det bara att anmäla. det är inte tillåtet på FL så de inläggen kommer att tas bort.
  • Elsans

    Men Jazlin, allvarligt talat! INte tror du på riktigt att vi sitter här och skriver med en skrikande bebis hängandes i byxbenen som vill komma upp!? Lustigt tycker iaf jag att det är att du använder dig av samma taktik (och ordval) som AW, istället för att ta upp något konstruktivt skriver du om att vi troligtvis är dåliga föräldrar som inte ger våra barn kärlek.

    Har läst artikeln i aftonbladet nu, chockerande att AW inte hade nån kommentar...

  • Elsans
    1977Maria Therese skrev 2009-04-29 12:04:57 följande:
    larsh.wordpress.com/2009/04/28/anna-wahlgrens.../ Mer a tt läsa från Barnläkaren. Och för alla som påstår att Aftonbladet skriver skit.
    Jo, alltså jag var ironisk räknade liksom med att AW inte skulle svara på frågor. Har läst det inlägget tidigare, mycket bra!
Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.